- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #20763 üzenetére
(Bocsi lejárt a szerkesztési időm de ezt még hozzá írom)
Játszani is jó lenne rajta.....
Nah várom a sok sok segítséget mint mobil net ben hogy melyik lenne számomra a legjobb illetve hogy melyik tablet....
Azt tudom hogy a tablet teljesen másvilág mint az asztali pc, a telenornál mutogattak ezt-azt a tableten, arra kérdeztem rá hogy hogy lehet vírus írtot feltenni rá, bement a tableten valami web áruházba vagy mibe és ott volt a rengeteg virusírtó.....
a Tabletek már ilyenek hogy van rajta 1 web áruház aminek a keresőjébe beírom hogy mit is keresek és megtalálja? tehát nem olyan mint az xp hogy mindent úgy kell hozzá külön megkeresni?
Jah és azt is tudom hogy az összes Android izé az az Linuxot használ vagy mit ( Operációs rendszerre gondolok)
Ill mondták a telenornál hogy más játékok is működnek rajta csak emulátor kell hozzá és a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan hogy ha emulatorral használok 1 játékot nem fogok vírust bekapni??
Telenornál azt mondták hogy én magam nem hozhatom helyre csak is a szervíz hozhassa helyre ha vírust kaptam be vele....
Androidra (gondolom az összes tablet ilyen rendszerű és Linuxos vagy tévedek?) kell egyáltalán vírus írto?
A Telenornál azt mondták hogy ajánlani szokták, a neten azt olvastam hogy teljesen felesleges rá vírus írto....
Ill pl: Msn-ni akarok akkor csak belépek abba a bizonyos web áruházba be írom hogy: Msn Messenger és meg találja és tölthetem is lefele??
Ill mindenféle jó tanácsot szívesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest