- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #20763 üzenetére
(Bocsi lejárt a szerkesztési időm de ezt még hozzá írom)
Játszani is jó lenne rajta.....
Nah várom a sok sok segítséget mint mobil net ben hogy melyik lenne számomra a legjobb illetve hogy melyik tablet....
Azt tudom hogy a tablet teljesen másvilág mint az asztali pc, a telenornál mutogattak ezt-azt a tableten, arra kérdeztem rá hogy hogy lehet vírus írtot feltenni rá, bement a tableten valami web áruházba vagy mibe és ott volt a rengeteg virusírtó.....
a Tabletek már ilyenek hogy van rajta 1 web áruház aminek a keresőjébe beírom hogy mit is keresek és megtalálja? tehát nem olyan mint az xp hogy mindent úgy kell hozzá külön megkeresni?
Jah és azt is tudom hogy az összes Android izé az az Linuxot használ vagy mit ( Operációs rendszerre gondolok)
Ill mondták a telenornál hogy más játékok is működnek rajta csak emulátor kell hozzá és a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan hogy ha emulatorral használok 1 játékot nem fogok vírust bekapni??
Telenornál azt mondták hogy én magam nem hozhatom helyre csak is a szervíz hozhassa helyre ha vírust kaptam be vele....
Androidra (gondolom az összes tablet ilyen rendszerű és Linuxos vagy tévedek?) kell egyáltalán vírus írto?
A Telenornál azt mondták hogy ajánlani szokták, a neten azt olvastam hogy teljesen felesleges rá vírus írto....
Ill pl: Msn-ni akarok akkor csak belépek abba a bizonyos web áruházba be írom hogy: Msn Messenger és meg találja és tölthetem is lefele??
Ill mindenféle jó tanácsot szívesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest