- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest