Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Mandarinn
üzenetére
Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
Én inkább megveszem Kínából.
Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX