- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
V1 zolee #15535 üzenetére
Azokra szerintem keresztet vethetsz.
Nem tudom, hogy a melyik játék hol tárolja ezeket a fájlokat de ha a SD kártyán akkor onnan még nagy eséllyel vissza lehet hozni egy recovery programmal (pl. ezzel).(#15537) dgergely1987
Azért nem látod a 3G -t mert nincs benne, viszont USB 3G stick -et lehet rá csatlakoztatni amivel lehet rá internetet varázsolni.
"amúgy szerintetek érdemes olyat nézni aminél van 4G?"
Egyelőre szerintem felesleges, nagyon kevés helyen van LTE hálózat beélesítve, plusz kevés olyan tablet létezik ami tudja a 4G -t.
"és melyik jobb összességében? ez az amit linkeltél?,vagy a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 3G 7" Android tablet?"
Mivel a Samsungban van beépített 3G modem és telefonálni is lehet vele (ami neked fontos, legalábbis is az volt még tegnap) ezért inkább ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest