- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
A feleségemnek vettem, hogy ne az én gépemet orozza el, és az ágyban a kiemelkedően fontos IWIW, és Facebook oldalait meg tudja nézni, illetve az a kevés böngészést, ami az említett tevékenységek egyenes következménye...
Dolgozni ezen sosem fog senki, max én ekönyvet olvasni...
( ha már elaludt az asszony)
Igaz nincs összehasonlítási alapom, de nem tűnt gagyinak az anyaghasználat. A hátteret meg első körben lecseréltem egy live háttére, de amint megkapja a kis feleságem, beállítom a kutyánk képét háttérnek, és boldog lesz...
Ha lehet, majd valahogy összeszonkronizálom a picassas fiókkal, hogy onnan rotáljon képeket.
Pár programot karok csak feltenni rá, de valóban a Toshiba nevéve jelzett piactér szépen szólva is elég szegényes, úgyhogy majd valami "kerülő útra" lesz szükségem, hogy a számomra fontos dolgokat feltehessem.
A torrentekről leszedet androidos programok telepítése hogyan működik? Van ezirányban valahol leírás, amit átnézve tudok majd telepíteni alkalmazásokat?
(valamilyen alkalmazástelepítő alporogram van benne, csak még ennyire nem mélyedtem el az Android rejtelmeiben)
Az megoldható szerintetek, hogy a bluetooth kapcsolattal csatlakoztatott telefon segtségével netezzünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest