Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mittu88

senior tag

válasz Quaresma #14658 üzenetére

én se akarok nagyon belemenni, ezért csak nagy vonalakban írom le a véleményem az apple operációs rendszeréről. Barátnőmnek ipad2-je van, az teljesen természetes, hogy nála lefagy! és újraindul néha a tablet, mert egy windowst 3 perc alatt megakaszt, akármilyen gép van alatta :D /Hozzá kell tennem, hogy nem tudom hogy csinálja, de program tesztelőként jó pénzeket kereshetne./ Az viszont, hogy nálam is 1-2x lefagyott ez a hülyebiztos operációs rendszer, az valahogy kiverte a biztosítékot. Ráadásul semmi extrát nem csináltam, a tablet nincs jailbreakelve sem, teljesen gyári. És nem a processzor hibázott, mert nem olyan volt a hibajelenség. Egyikre például emlékszem, talán az az újságos szoftver fagyott le (bocs, nem tudom a nevét), de olyan szépen, hogy aznap többször már el sem indult (a többi program ment).
    A lényeg, hogy nincs tökéletes operációs rendszer, de akkor ne úgy hirdessék, meg ne mondogassátok már, hogy nem fagy le, nem akad bázé. Örüljetek, hogy nem tapasztaltátok, egy-két elvetemültebb apple fan mehetne utána pszichológushoz :D

Új hozzászólás Aktív témák