Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shoo

senior tag

válasz Dzsano #14623 üzenetére

Hát ilyen szempontból nem nézegettem a gépet, mert jelenleg nem erre a célra vettem. Sajnos épp most merült le.
    Van rajta egy angol e-könyv, amit állítva meglepően jól lehetett olvasni rajta. De szerintem a szoftver optimalizálta a kijelzőre, attól tartok, hogy a pdf-es e-könyvek már nem ilyen szépek rajta.
    Tuti, hogy egy IPS-es kijelzőn szebbek a dolgok és talán kevésbé is fárasztja a szemet.
    Máris feldugom és visszakapcsolom és teszek rá valami könyvet pdf-ben, hogy megnézzem mi ujság vele.
    Blade-en 1 könyvet olvastam el, nagy nehezen, de azon netezni se tudok(nem reklámképp, de kipróbáltam multkor az iphone 4S-t és azon jól tudtam netezni...szerintem a képarány miatt.)
    Szerk:
    Jahh ami kimaradt: Első kézbevételnél meglepően nehéznek tünt NEKEM, de már megszoktam.

Kb. olyan öt órát bírt amúgy a gép...majd hétvégén csinálok egy tartós tesztet. Kipróbáltam hdmi-n tv-re dugva. a youtube-os 1080p-s filmeket kicsit akadozva játszotta. Nem vészes, mert épp csak észrevehető. Lehet a net miatt volt....holnap kipróbálom fájlból is. (De jó, hogy egész héten itthon vagyok:D Éljen a 9/5-ös munkarend :DD )

Új hozzászólás Aktív témák