Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
eisento
üzenetére
Megosztani szeretnéd (smb megosztás az összefoglalóban) vagy dlna szerverrel streamelni? Arra rájöttem hogy android alatt de hogy milyen lejatszoval milyen hálózaton azt nem tudjuk.
Annyian kertek úgy segítséget, hogy fogoval kell kihúzni a részleteket... Orvosnak se azt mondod hogy fáj hanem azt is hogy hol, mi, hogyan, mióta... -
Beni2360
félisten
válasz
eisento
üzenetére
Akkor nincs gond.
A kiválasztott média box megy a TV mellé és HDMJ kábellel összekötve.
A box és a sz.gép meg LAN kábellel megy a routerbe. Mind hálózatba kötve és engedélyezve de z gondolom már nem gond.
És mehet a Miki móka tára.
Erre gyorsan lecsapni és veszel hozzá átalakítót 500 Ft nagyon fogyós áru.
ITT VAN AMIT KÉRTÉL!!!
vám mentessen kb 7-10 munka nap -
Beni2360
félisten
válasz
eisento
üzenetére
Na azért pontosítsd a leírást.
Melyik TV mellett van a router és a szgép?
Mivel kötnéd össze a TV-t a hálóban a hálózatra?
És akkor már más a helyzet mert gondolom wifivel szeretnéd.
Inkább MINI MX valamelyik változatát vagy ha a wifi kérdésre válasz kapunk akkor már más a helyzet. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
eisento
üzenetére
Megoldható, hálózaton keresztül lejátszik mindent, nem kell semmit se rádugni. Ha csak médialejátszásra kell, akkor 1G/8G is elég lesz. Az ajánlottak között nézz szét, rendelés pl. Gearbest vagy geekbuying, előbbi lassú. Banggodról mást rendeltem mostanában, három hét alatt itt volt, Gearbest-ről már 5. hete várok egy csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Olcsó Gamer félkonfig 16GB DDR4 500GB SSD 600W FSP
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself