Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
stigma
üzenetére
Szia!
Nálam ugyanez a box van, igaz a 4/32-es változat, szintén 100-as lannal, ugyanilyen problémám volt nekem is, amikor a belsőre akartam CE-t telepíteni, annyi, hogy nekem dual boot módban végül felment.
Legutóbb azt csináltam, hogy usb burning toollal feltettem a gyári androidot innen, a CoreELEC 9.2.8 verziót írtam ki sd kártyára, indítottam a fogpiszkálós módszerrel, és indítást követően rögtön telepítettem a belső tárhelyre a
ceemmc -x, így már hibaüzenet nélkül felment single boot módban, majd a belső tárhelyről indult CE alól frissítettem 21-esre. Esetleg próbáld ki te is, kíváncsi vagyok. Ezzel a módszerrel egyébként eddig (lekopogom) a megállítás utáni akadás sem jelentkezik lejátszás közben. -
nfsu17
veterán
válasz
stigma
üzenetére
feltéve ha van otthon egy jobb 2.5 vagy 3.5-es HDD-je amit rádughat.
DE NEM kell. Bár lehet.
De azért írtam, hogy a box BELSŐjére. Az hdd nélkül is megy. SMB-n pc-ről simán elérhető.
\\IP_cím
\\192.168.X.X
Eléggé gigabitesnek néz ki, talán az X96 max-ok még nem voltak annyira fakeramosok (905X2), mint az utódjai (max plus, X3).
De ha X3/X4-et keresel, akkor miért nézel X2-es boxot (X96 max)
[https://gadgetshop.blog.hu/2019/05/20/x96_max_tv_box_mindennapi_hasznalatra] -
nfsu17
veterán
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Sziasztok.
Hiba ez lenne, mond valakinek valamit?
[35497.019635@3]- scsi 0:0:0:0: Direct-Access WDC WD43 PURZ-85BWPY0 80.0 PQ: 0 ANSI: 6
[35497.024525@2]- sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
[35497.027626@3]- sd 0:0:0:0: [sda] Very big device. Trying to use READ CAPACITY (16).
[35497.027852@3]- sd 0:0:0:0: [sda] 7814037168 512-byte logical blocks: (4.00 TB /3.64 TiB)
[35497.027857@3]- sd 0:0:0:0: [sda] 4096-byte physical blocks
[35497.028374@3]- sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
[35497.028379@3]- sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 2f 00 00 00
[35497.028861@3]- sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, d oesn't support DPO or FUA
[35497.033292@1]- sd 0:0:0:0: [sda] Very big device. Trying to use READ CAPACITY (16).
[35497.069381@1]- sda: sda1
[35497.071264@1]- sd 0:0:0:0: [sda] Very big device. Trying to use READ CAPACITY (16).
[35497.073406@1]- sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk
....
....
[35869.253405@3]- UDF-fs: warning (device sda1): udf_fill_super: No partition found (2)Win11-el MiniTool-al formázott Ext4-es WD Purple 4TB-os HDD.
#103097pch : Valami ötlet esetleg?
Guglizást most kezdem remélem 20-30 percen belül találok rá választ is.
Coreelec-ben fstab nincs ,,umount"-ak inden resetnél felcsatolódika HDD rendesen?
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Próbáljam meg a "readfactor" értékét állítani? Ha jól olvastam a hivatalos oldalon akkor ez már GUI-ban van. - már menüből állítható, és jól is működik, az alapbeállítások nem túl jók, beállítod, hogy minden forrás esetében legyen előtöltés, "adaptive" legyen a sebesség, a többi és 64 MB, a többi maradhat, ahogy van, mindenhol "128".
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
1. PKC kuka ahogy olvastam, helyette inkább PM4K tudok csak használni? - nem, továbbra is használhatod a PKC-t.
Itt lehet olyan megoldás, hogy csak a adatbázis használja és a Kodi alap felületét, vagy Plexesíti a felületet is ? - PM4K csak kiegészítő, úgy is működik, nem lehet a Kodi adatbázisába integrálni.
…gondolom működik 21 esetén is ha a megfelelő helyre másolom be mint eddig is ugye? - igen
3. CEC esetében (Periféra menüben) mit kell állítanom, hogy ha kikapcsolom a lejátszót e kapcsolja ki a TV-t? - szerintem egyértelműek a megfogalmazások, érthető, hogy melyik menüpont mit csinál. -
Csabi1984
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Igen ismerem a plexkodiconnectet arra voltam kíváncsi, hogy ha nem azt használnám mert helyi közös adatbázis van (mysql) akkor miként lehetne megoldani ugyanezt

Igen ha nem plex vagy ember kiegészítőt használ a felhasználó akkor alapból mediatár tisztítás van ami eltűnteti a törölt tartalmat illetve mediatár frissítése amit bekapcsolásra lehet ütemezni de ez ugyanúgy nem frissít háttérbe. -
interstate76
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Képzeld, sikerült megoldani!

Éjszaka többször majdnem feladtam (félvak módon tapogatóztam, abszolút nem vagyok hozzáértő ezen a területen), és ha a Jellyfin vagy az Emby esetén nem lett volna semmi gáz (próbáltam mindkettőt), akkor lehet, hogy szervert váltok.
Végül a Dockerből telepített Plex beállításaiban található, korábban már említett "Additional docker parameters (optional)"-menüpontba beírtam az első megoldásod egyik sorát, értelemszerűen átalakítva:
-v /var/media/HDDmountneve/Music:/data/music
Ezt követően a Plex webes felületén tallózhatóvá vált a /data/music mappa, benne a HDD-n található Music mappa teljes tartalmával, végül pedig a plex szépen beszkennelte a fájlokat, én meg boldog lettem.

Amúgy tényleg le a kalappal azok előtt, akiknek a munkája ezt lehetővé tette, de azt továbbra sem értem, hogy egy médiaszerver esetén miért nincs az alapbeállítások között egy zenei mappa.
-
interstate76
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Köszi előre is!
Mindettől függetlenül nem értem, hogy a kiegészítőből hogy maradhatott ki a zenei tartalmú mappa megosztásának lehetősége. Vagyis azt hiszem, nem maradt ki, csak én nem tudok mit kezdeni az "Additional docker parameters (optional)" sorral a kiegészítő beállításaiban.
-
junkpod
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Ebben az esetben vegyetek egy olcsó 20k körüli boxot, ami a legújabb Android TV rendszert futtatja, és CE biztosan fut rajta.tedd rá a CE -t egy SD kártyára (5 perc), bootolj be vele, állítsd be a tv és hangrendszer szerint és innen használja 10 évig. Boldog lesz vele.
Ha még LG kihúzza a támogatást a TV alól, akkor csak egy gombnyomással "boot to Android" és megy minden streaming. Sőt maradhat eleve droidon ahová telepitesz egy Kodi -t, mindent is vinni fog ami neki kell.Zsömle: minek drága full feature box, ha pont elég a droid-kodi alap tudás?
-
junkpod
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Véleményem szerint a legjobb média lejátszó eszköz egy új SoC-os CE.
Ha a CE jóságai nem értékesek a user számára akkor a tv belső lejatszoja is jó lesz. (Ha optikai hang kimenet kell akkor úgyis a DD és DTS lesz a max, hd hang nem lesz).
Vehettek androidos boxot is, de minek, nem lesz jobb mint a TV, csak egy plusz eszköz. Android box akkor lehet jó, ha a tv nem tudja futtatni a streaming appokat. -
xtend
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
Plusz ott van pl a Nokia streaming box 8010 ami ugyanaz a lap mint az első a felsorolàsodból, német Amazon sokszor 129€
Vagy a Nokia streaming box 8000 amiben nincs DoVi, de van usb3 csati de cserébe csak 100-as lan az kb 83€
Olcsóbban pedig HK1 / Vontar X3 ami DoVi-t nem tud de cserébe gigabit lan és usb3 csati is van, Coreelec-el szépen visz mindent mexel szokott beàllítottakat (android/Coreelec) àrulni 30e Ft körül -
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Egyenlőre a 19.5 és 20.0 nekem szívás volt PKC csomag miatt mert az istnért sem kelt életre.
Telepíteni a leírás alapján csináltam (Link), sem repoból nem tudtam telepíteni, sem zip-ként.Manual telepítéssel (Link) a tvshows, és movies zippeket efléve az addon életre kelt (3.6.1.4 vagy 3.6.1.2), viszont szinkronizálás és több restart után sem töltötte be Filmek/Sorozatok a aszükséges mappába.
Így visszatettem a 9.2.8-at azzal megy minden.
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Hát érdekes eddig , mert a 20-as verzitó feltettem, első körben nem volt remote.conf fájlom, távirányító nem ment, de 2 perc alatt rendbehoztam.
RTL most megy, PlexkodiConnect repotból próbálkozm a Kodi-Matrix PKC verziót feltenni, majd látszatra felteszi de nem működik.
Próbálztam friss 3.6.14-es zip fájl tallózsával is, de sem 20.0 sem 19. alatt nem működik.
Valakinek valami ötlete?Se repo se zip fájlból. (ismeretlen forrás telepítése engedélyezve)
Hibát ha kapok akkor a video.plexkodiconnect.movie függőségi gondot ír, erre most rákeresek mit is jelent pontosan, mert sosem volt ilyen bajamo még. -
Csicsóka
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Xiaomi Mi box S, Thomson tha100 egy darabig még jó lesz online tartalom fogyasztásra. 4K-ban megy rajta ami olyan. A Xiaomi Mi box S külön appal kadencia helyes, a Thomson sajna nem, viszont van két USB, az egyik USB3.
Odroid C4 tudtommal nem rendelkezik Netflix tanusítvánnyal. -
nfsu17
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Folyamatosan rosszul írod a megabit, meg a megabyte szavakat.
Én értem nálad mit jelent, de nem így használják írásban.falabu88
Itt a qbit, az utolsó verzió a legfrissebb a letölthetők között.
Valami 4.2.5 verzió, szóval amúgy már elég régi
[link]Még entware-ből lehet telepíteni frissebbet
Keresőbe
Opkg qbittorrent install entware -
Csabi1984
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Bocsánat annyi kiegészítés, hogy az Artic Zephyr bármelyik eszközön képes néha késöbb reagálni tehát nem a hardverbe van gyengeség. Nekem tetszene az alap ha az alapot is lehetne annyira egyénre szabni, hogy el lehessen takarítani azokat a "nem látott epizódok"és ezen társait de "Gyűrűnek" hála az Ő módosítása ötvözi az alap skint az újdonságokkal
-
Csabi1984
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Én is használok pkc-t 19.5 alatt és semmi baj

Inkább a felületek szoktak furcsán viselkedni. Alap felüket jó, egy darabig az Artic Zephyr-Reloadedet használtam ott éreztem némi beaakadást a menükbe amikor nèzegettem a beàllitásokat.
Gyűrű által kreált skint használom mostanság
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
1. nem újabb, pontosan ua. tudja, az újak S905X4 és A311D2. S905X3 és S905D3 támogatott lesz egy jó ideig, támogatja az új kernelt, A311D viszont nem.
2. Milyen gondok voltak?
3. Valószínűleg a bekapcsolási sorrend miatt van, tehát a box bekapcsolása legyen az utolsó, a többi előtte be legyen kapcsolva, így elkerülhető az, hogy nem érzékeli a hangrendszert és másik hangmódra vált, ami nálad még szerencsésnek mondható, hiszen szól, de van akinél nem és hirtelen pánikba esik, pedig csak rossz volt a sorrend. -
mexel
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Nem védeni akarom mert összevisza beszélt és bármit mondtam azt mondta már próbálta stb, azt állítja minden ilyan leíráson túl van és sok dtb-t kipróbált, de sehogy sem indul, és elege van kicsit, jó pár napig szenvedtek vele állítólag. Nekem az volt visszatetsző hogy most mintha engem hibáztatna hogy vontart javasoltam és éppen azon nem megy, közben x96-on menne. ( neki kellett volna előte utánaolvasni a linuxos résznek, én CE-re javasoltam a vontart)
De nem érti hogyx96-ból annyi változat van hogy simán belefuthat fake x96-ba és azon sem megy majd, vagy vegyen több típust és teszteljen. Neki a tesztelésből és kísérletezésből lett elege, és nem érti hogy ez nem egy olyan box+rendszer kombó amit készen kapni, hanem meg kell küzdeni azért hogy működjön. és ezt neki kell megoldania, valami netes segítséggel nyilván. Elhiszem hogy ért a linuxhoz normál esetben, de itt meg kell küzdeni az amlogic-al is, mert a bootolás nem olyan egyszerű. Nem véletlenül küzd vele Balbes és annyira sokan nem is foglalkoznak vele.Aki ilyet akar ott kell időt, energiát áldozni rá.
Én azért ajánlottam erre CE-t hogy próbálja ki, mert talán annak az alapja is jó lehet, de azt állítja nincs elég linux kiegészítő amit ott használhatna, csak az mplayer kell neki mindenképpen. Szóval csak körbe-körbe megy, ahelyett hogy áldozott volna arra hogy több típust vegyen.
Pl Balbes azt írta anno ha egyszer már indított valaki CE-t a boxon akkor vissza kell állítani az eredeti rendszert mert ce után nem bootol az armbian. Nem tudom ez még így van-e, ezt javasoltam, de erre nem volt válasz. De el is engedem, azt hittem tudok segíteni neki, de a stílus miatt nem érdekel annyira -
mexel
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Köszönöm, ezt továbbítom. Azt mondja az ember hogy sok dtb-t kipróbált de nem indult. Szerinte a vontar x3 lesz a gond, talán másik típus kellene. A CE állítólag nem jó neki, mert valami olyanra kellenek, hogy videót játszon le, de alul vagy felül le kell vágni a videóból. Ezt Mplayer-el tudná megoldani állítólag. kb ennyit tudok, én nem használtam semmilyen linux-al a boxokat, gondoltam itt kérdezek, ő kezdi feladni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor érdemes meghagyni a Leilát és kártyán pedig a Mátrixot?
A Leila a biztos, a stabil, a másikat pedig majd látjuk?Ezt az eszközt csak filmek és sorozatok nézésére használnom, streamre ott van Apple TV4K. Megpróbálom ezt a telepítés dolgot kikukázni a régebbi hozzászólások közül.

trance89
Köszönöm szépen!Leginkább a Comics skin miatt izgat a Mátrix. Az nekem nagyon bejön.
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
PKC-t repoból telepítsd, tehát tedd fel a repo-t és onnan tedd fel a PKC-t, így frissül, ha jön valamilyen frissítés. A friss is nagyon sz@r Matrix alatt, sajnos, legalábbis nálam ez is rossz volt. Lassan 1 hónapja problémamentesen videózok, teljesen jól muzsikál a CE 9.2.8.
-
nfsu17
veterán
válasz
stigma
üzenetére
a CE menüjében van egy teljes mentés, meg utána persze a visszaállítás.
"rendszer és kodi mentése"
Valami ilyesmi rémlik.
Ezt elmented a beállított verzióról (Leia) és a másik szűz 9.2.8-ra mehet fel ebből a mentésből vissza gond nélkül. Én gyalultam a matrixot minap, majd egy mentésből így visszahoztam, semmi baja, minden úgy megy, ahogy előtte. Tudom, hogy a kérdésed nem ez volt, de ha a box 1:1 ugyanaz, akkor mennie kell.Tehát:
Box1: 9.2.8 felrak, beállít, mentés, ezt a mentést mondjuk pen-re kiteszed
Box2: 9.2.8 felrak, majd a penről a beállítások visszamásolása a CE menüjéből
[link]
----mexel
Értem, csak biztosra akartam menni. Az, hogy CE nem megy fel, szerintem az nem ok egy geekbuyingnál, max ezeket a tesztprogi screenshotokat teheted még be mellé
-
FingR86
őstag
válasz
stigma
üzenetére
köszi a tippet.
egyébként nem okoz gondot lépésről lépésre haladva elvégezni magán a boxon a formázást, particionálást. Csak vki segítsen ezen lépések leírásában

#86083 ebben a posztban lévő leírás kicsit túl bonyolult volt hirtelen

hdd ház az van dögivel egyébként otthon.
2.5" maiwo K104 USB3.0
3.5" ugreen külső tápos USB3.0
3.5" orico belső tápos USB3.0 -
Ejelhar
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
Sajnos a saját VIM3 remote.conf file-om biztos nem jó neked.
Az Dune kódokat tartalmaz:-)** Van a VIM3 mellett egy Ugoos AM6, na most, ez eddig jó hangzik.
Csakhogy ... pontosan ugyanaz a gyári kódja mind a kettőnek és még a gombok kódjai is megegyeznek.
Magyarán a két boxot egyszerre vezérli mind a Vim3 mind az Ugoos távja.Úgyhogy átfaragtam mind a kettőt, a gyári távjaik meg az egyik fiók mélyén.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
Az van, hogy van nekem -évek óta- egy CoreELEC könyvtáram, az alatt meg van minden mint a búcsúban. Már fogalmam sincs, hogy honnan szedtem, honnan húztam le.
Vim3 almappában találtam, ez kezdésnek jó.Igen, remote.conf legyen a neve és a /storage/.config/ alá.
Talán úgy kéne, hogy ssh-n:
nano /storage/.config/remote.conf
Majd ebbe bemásolni innen és menteni.
Ez garantálná, hogy a sorvégződés unix formátum.Vagy az is jó, ha Notepad++ editorba másolod és abban:
Szerkesztés -> Sorvégződés átalakítása -> Unix (LF)
Majd felmásolod a boxra. -
Ejelhar
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
A nyakamat nem tenném ár (a CoreELEC\Vim3 mappánban találtam), de valszeg ez működik majd.
#*********************************************************************************************************#this file is configuration for each factory remote device# work_mode 0 :software mode 1 :hardware mode# repeat_enable 0 :disable repeat 1 :enable repeat## factory_code each device has it's unique factory code.# pattern:custom_code(16bit)+index_code(16bit)# examble: 0xff000001 = 0xff00(custom cod) 0001 (index)## release_delay unit:ms.release will report from kernel to user layer after this period of time# from press or repeat triggered.## debug_enable 0 :debug disable 1 :debug disable## SW MODE:# bit_count how many bits in each frame# tw_leader_act time window for leader active# tw_bit0 time window for bit0 time.# tw_bit1 time window for bit1 time# tw_repeat_leader time window for repeat leader# REG# reg_base_gen set value for PREG_IR_DEC_BASE_GEN# reg_control set value for PREG_IR_DEC_CONTROL# reg_leader_act set value for PREG_IR_DEC_LEADER_ACTIVE# reg_leader_idle set value for PREG_IR_DEC_LEADER_IDLE# reg_repeat_leader set value for PREG_IR_DEC_REPEAT_IDLE# reg_bit0_time set value for PREG_IR_DEC_BIT0_TIME#*************************************************************************************************************#amlogic NEC remotework_mode = 0repeat_enable = 1repeat_delay = 130repeat_peroid = 120release_delay = 20debug_enable = 0fn_key_scancode = 0x5cleft_key_scancode = 0x0eright_key_scancode = 0x1aup_key_scancode = 0x03down_key_scancode = 0x02ok_key_scancode = 0x07pageup_key_scancode = 0x04pagedown_key_scancode = 0x1bcustom_beginfactory_infcode = 1factory_code = 0xff000001mouse_begin0 0x0e1 0x1a2 0x033 0x02mouse_endkey_begin0x14 1160x13 1390x03 1030x02 1080x0e 1050x1a 1060x07 2320x58 1140x5c 630x0b 1150x01 1580x48 102key_endcustom_end -
SunMount3r
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Bocs, de írtam már priviben, hogy a g12a_s905x2_beelink_gt1_mini_4g.dtb direkt a GT1 mini-hez lett optimalizálva, ezért is van benne a nevében. Ebben lett javítva, hogy az egyik USB port nem működött, ha az Android frissítve volt rajta. Ha neked gyalulva van rajta a Droid, akkor gondlom ez nem érint. Hogy mi egyebet igazítottak még ebben a dtb-ben, azt nem tudom...
A másik g12a_s905x2_4g_1gbit.dtb, meg nyilván a "genric", ami az összes olyan X2/4G/1Gbit Box-hoz kell, aminek nincs még spéci dtb-je. De a gyalult droid miatt ez neked ugyan úgy jó lehettet eddig is.
-
nfsu17
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Most le leszek oltva, de hosszabb távra (értsd: napi szinten, teljesen kiváltva a hagyományos adást) az ellenségemnek sem ajánlanám, hogy a digionlinet nézze.
Párszor belenéztem már, de nem bírtam nagytévén tovább nézni, inkább akkor nézem a kikapcsolt tévét.
24 fps, alacsony bitráta, viszonylag kevés hd adó...aminek minősége..khm. mobilra szvsz jó lehet vonaton.
Tegnap m5-öt és dunát próbáltam nézni próbaképp. 20s-enként szétesik a kép, majd helyrejön, megint szétesik. CE boxon is és mobilon is néztem egymás után és mindkét helyen rossz volt. Tavaly az exatlont akartam picit nézni, ott talán jobb volt, de nem hibátlan.
Ehhez képest az rtlmostos élő rtl adás álom.
Pedig az is 720p, de jobb bitrátával és stabil.
Tudom, hogy többen is használják napi szinten, hát örülök neki...az én igényeimnek ez nem felel meg. Ennyi. Ilyen is van. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
9.2.5->9.2.6-ra frissítés után kérdeztem. Egyértelmű, hogy ilyenkor -ha már végre van-, akkor érdemes kicserélni a .dtb-t a Box-hoz szabottra (g12a_s905x2_beelink_gt1_mini). De akkor ezt te megcsináltad?
Direkt megkérdeztem a hivatalos Fórum-on és azt írták, hogy hagyjam lefrissülni, majd utána másoljam be a GT1 mini-hez való dtb-t.
(Ez a Matrix most megint bekavart, itt pontosan még nem tudom mi az eljárás).
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Nekem csak VIM3L-en van belső tárhelyen, arra ezt írják:
Khadas VIM3l users
Please be sure you have a file /flash/dtb.img on your current eMMC installation before upgrade to CoreELEC-19-Matrix! Otherwise the device will stop booting and a recovery will be needed!
Open a SSH connection and check it by:
CoreELEC:~ # ls /flash/dtb.img /flash/dtb.img
If the output look like this the system is compatible and can be upgraded to CoreELEC-19-Matrix. If you get a “file not found” please restore your system like with a Android image or a compatible krescue image before upgrade! Please keep in mind the VIM3L HTPC kit is including a not official image by Team CoreELEC so maybe it does not support the upgrade as well.
Egyébként én azt csinálnám, hogy SD-re telepíteném a CE-t, arról bootolnék majd kiadnám a ceemmc parancsot és felülírnám a régit. Bár lehet, hogy rossz gondolat. -
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Hát nem tökéletes a Plex-es kodi addon így visszatettem a 9.2.6-ot majd a Backup-ot amit mentettem.
Ha CEC nincs akkor mit lehet tenni?
- Perifériákknál be/kikapcsoltam
- Boxot áramtalanítottam, próbáltam másikba HDMI-be is.9.2.5-ig tutira volt CEC, 2-3 hete nem igazán használtam a boxot a hálóban, de így hogy frissítettem , most a gyári távjával nem megy.
Valakinek ötlete?
-
Toninho13
aktív tag
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
1. Pontosan mit tettél fel zip-ből? Ajánlom, hogy a repo-t tedd fel és akkor automatikusan frissül.
2. Plex Movie és jól beállítva gyakorlatilag mindent megtalál.
3. Nálam rendszerezve vannak a fájlok így nincs mintafájlom, de talán beállítható, hogy azt ne listázza, de még nem volt rá szükségem.#80369 kokokka
Lecserélni még nem éri meg, mellette használni, próbálgatni nyugodtan lehet, még nem stabil a Kodi Matrix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself