Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
blakey
titán
válasz pinnacle #49798 üzenetére
Külső 2,5-es Samsungokat próbáltam korábban és mindegyik leállt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz pinnacle #49798 üzenetére
Sharkoon Swift-Case Pro U3 kell neked! ez automatikusan lekapcsolja a HDD.t 10.perc inaktivitás után, függetlenül attól hogy mit mond vagy mit nem neki usb.n a box, saját időzítője van tehát ha megy a box de nem használja a hdd.t, akkor is lekapcsolja magát ha 10.percig nincs aktivitás a HDD.n
u.i. : most látom ugyan ez van neked ennek pedig le kell állni még akkor is ha bevan kapcsolvaba box csak nem használja a hdd.t 10.perc után lekellene állnia
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #49887 üzenetére
Kodi 17 vs. Kodi 18, eszerint nézz utána, LE/CE csak egy minimál OS a Kodi futtatására.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rento
őstag
válasz pinnacle #50092 üzenetére
Én a múltkor jártam ugyan így. Minden megosztást kipróbáltam az nfst, a sambát, mindegyiknél ezt írta. Aztán teljesen véletlen vettem észre, hogy a nas lan kábelében az egyik szál rövidebb mint a többi, emiatt nem jól érintkezett. Kábel csere aztán azóta tökéletesen működik. A legjobb az egészben, hogy gyári kábel volt, talán még a modemhez adták, emiatt abszolút nem gondoltam kábel problémára, olyan 7-8 órát vett el az életemből...
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #53133 üzenetére
Nem jó. Olyan beállítás kellene, hogy a Filmeknél ne látszódjon, ha egy mappába több film (sorozat) van. Most akárhogy állítom, a borítók között látszódnak a sorozatok thumbnail képei. Nem tudom, hogy csináltam, de egy másik meghajtónál a Videók-Filmeknél látszódik a sorozat mappa, kéken, mert nem találja a címet, de a Videók-Címnél, Filmeknél már nem látszódik semmi. Inkább ne látszódjon semmi a Filmeknél, mint ez a katyvasz.
Van valami ötletetek milyen beállítással lehetne ezt elérni?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53830 üzenetére
Magában az android rendszerben lehet a képméretet állítani. % arányban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53832 üzenetére
Milyen TV-d van?
A képbeállításoknál a szokásos számos arányokon kívül mi található?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53832 üzenetére
A kép túlpásztázás be kell kapcsolni. A képen ki van kapcsolva. A 16:9 semmiképen nem ajánlják mert akkor váltogatni kell LE vagy CE alatt. Próbálgasd meg kell találni a megoldást.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53850 üzenetére
Nem a boxon hanem a TV képbeállításán kell ezt beállítani. A boxon 16:9 a jó beállítás.
Nálam LG TV-nél levágás nélküli a jó beállítás. Nem tudom a tiednél mi van.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53865 üzenetére
Ezt a képet akkor is láttam. Mondtam nem ismerem a menü rendszert de az LG-él a műsor közben előhívom a menüt ésott van a sarokban egy fogaskerék arra klikk és oldalt felugranak ikonok köztük a képarány, ott klikk és tudom választani 7 féle méretet, köztük a- Levágás nélküli.
Te a beállításokat mutatod ott nincs Kép - képarány menüpont?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz pinnacle #53867 üzenetére
Ezt a képet anno nem láttam, nincs további 5letem.
És akkor most LE-CE alatt változtatnod kell a képarányt?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Luissimo
veterán
válasz pinnacle #54980 üzenetére
[például]
de vanmég párszáz
[vagy]Block type Letter:In block format, the entire text is left aligned and single spaced. The exception to the single spacing is a double space between paragraphs (instead of indents for paragraphs). An example block style letter is shown below and can be linked to in our eBook,
van olyan, hogy Bold type?
Az vastagabb, kövérebb lesz.A nagyság az akkora, amekkora.
nagytévén elég nagy.
Nekem is MXIII-am van, letöltöttem Playről pendrivera a Netflix appot és onnan símán felraktam.
a Google a barátod, a Wiki a barátnőd.én símán járatom a hivatalos Netflix app-ot a Playről, kodi nélkül, de az is teljesen rendben van...
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #55180 üzenetére
Most látom, hogy hardveres dekódolás csak a L1 DRM készülékeken engedélyezett. Mecoolon sem megy, hiába van benne. Nem tudok mást csinálni, beállítom SD-re. Pedig mintha 1280x720-on is jól ment volna, de azt nem tudom beállítani. Illetve talán akkor, ha az InputStream Adaptiveben ezt állítom be max-ra, igaz akkor a Youtube is ennyi lesz. Átállítottam PC-n 1280x720, de Kodiban maradt az FHD.
Milyen ajánlott boxon megy akkor a hardveres dekódolás?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #55294 üzenetére
Ugye kikapcsolva is jelzi az időt? - kikapcsolva nem jelzi az időt. Azt még nem néztem meg, hogy esetleg lenne-e erre lehetőség CE alatt.
Magicsee N5, Vorke Z6+, Tanix TX92, TX9 Pro amik így hirtelen eszembe jutnak.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Luissimo
veterán
válasz pinnacle #55300 üzenetére
ha hosszan nyomod az eredeti távirányítóján a kikapcs gombot, akkor nem jön fel neked egy 3 gombos menű, hogy kikapcsol, standby és ujraindít?
ha rövid gombnyomással kapcsolod, akkor csak standbyba teszi megát automatice.
@Indi:
Én ilyet vettem, nem kínából, hanem egy "praktikus" magyar áruházból: (3,5 kHuf-ért)
tökéletesen teszi a dolgát...[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #55356 üzenetére
Úgy néz ki, hogy Androidos boxra, nincs hardveres támogatás.
A Meccol azért van "fekete listán", mert nem Google által támogatott TV OS-t használ, de a Shield, Nexus, Fire TV és a MI Box is Androidos box és megy a Netflix HD-ban és tudtommal Minixen is.
LE/CE alatt viszont a 720p az ami jól megy.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #55360 üzenetére
Sorozatokhoz általában a Super Subtitle-t használom, de igen ez a kettő ami jó, lehet, hogy van más is, nem próbáltam.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest