- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aldebaran
addikt
válasz
ginola #106603 üzenetére
Érdemes ezt a videót megnézni, és/vagy ennek a csatornának a többi videóit.
-
-
-
gyűrű
addikt
-
dave0825
őstag
válasz
ginola #102082 üzenetére
Köszi. Ezek közül melyik kellhet nekem? Sajnos nem emlékszem, hogy telepítéskor mit választottam, és a boxhoz meg nem tudom, melyik passzol (ne.aarch64, ng-dv.arm, ng.arm). Nem tudod véletlenül?
Vontar X4 4/32GB, Amlogic Meson SC2 (S905X4/C2) -
zazenke
őstag
válasz
ginola #102113 üzenetére
én meg remélem hogy ilyen marad a nightly lejátszás szempontjából mint most mert se DV se HDR szempontjából nincs gond első indításra sem . Tökéletes . Semmi képhiba (ugoos am6b+). sebességre is javúlt ha ide oda tekergetek a filmben és plusz pont hogy dolby atmosnál sem lassúl be a léptetés sebessége mint az apple tv-nél mert ott ha ilyen hangsávos filmet léptetek az valamiért nyögve nyelős lesz. Nagyon jól kiforrotta magát már a CE . Most érzem először azt hogy nem csak tartaléknak van az appletv infuse páros mellett
-
apszi
őstag
válasz
ginola #102102 üzenetére
és #102108gyűrű
De jó, hogy felvetetted a dolgot, már én is akartam. Nálam ez Confluence skin esetében van, ráadásul úgy, hogy kitolódik jobbra, képen kívülre az utolsó ikon, ami a felirat nyelvét mutatná. tudom, hogy nem nagy dolog, de erre keresném én is a megoldást, mert szoktam csekkolni, hogy milyen felirattal indult az anyag, és így ez nem lehetséges. -
cof
veterán
válasz
ginola #101030 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy mindenhonnan kikopott. Még 2021-ben Geekbuying-ről olyat küldtek, de utána már hiába 1000M volt a hirdetés meg német raktár, csak 100M jött mindenkinek.
Ma már amúgy S905X4-et érdemes venni, csak ez olcsó lett volna ennyiért valóban, azért dobtam be múltkor.
-
gyűrű
addikt
válasz
ginola #100001 üzenetére
Megcsináltam a CE-re a 21 Omega beta2 utáni magyarosítást is, a hiányzó stringeket beletettem..
-
mikrofon
veterán
válasz
ginola #99844 üzenetére
Ha elég egy HDMI 2.1 hanggal és videóval, akkor streamingre a legjobb szerintem az új Firestick 4k max vagy Cube 3rd.
Ha nem elég akkor szerintem nem nagyon van jelenleg olyan amit keresel és muszáj hozzá egy spéci audio extractor. De akkor is az előbb írt két készülékkel. -
blakey
titán
válasz
ginola #97198 üzenetére
Az "NFAuthentication.key" megoldás működik, most próbáltam.
-
blakey
titán
-
Detoka
csendes tag
válasz
ginola #97090 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is aktuális ez a kérdés!
Vontar x3-hoz tudnátok ajánlani mini billt vagy légegeret qwerty-vel, ami menne droid/ce alatt is?
Illetve mindenképpen configolni kell a távot a boxhoz? Vagy van esetleg olyan, amit felismer box és alapbol tökéletes lenne a fent leírtakhoz?Bocsi Ginola, hogy a te kérdésedhez illesztettem, csak pont ezért jöttem topicba és megelőztél
-
gyűrű
addikt
válasz
ginola #95155 üzenetére
Én azt használom az összes boxon, és tv-n ami androidos, és firestickeken is.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Csak androidra jó, másra nem. -
Joshi
titán
-
nfsu17
veterán
válasz
ginola #95027 üzenetére
Én, ha frissítenék, az max amiatt lenne, hogy a feliratkezelése jobb. Jobban testreszabható, pl a bordert le lehet venni nullára, árnyékot lehet neki adni, azt finomhangolni, szóval minőségi feliratot lehet kreálni.
Ahhoz képest a matrixos felirat őskori dvd minőségnek hat...vagy én nem ástam bele magam eléggé.
Persze így is nézhető, csak tudom már, hogy lehetne jobb is.
YT-ot sem piszkálnám most a 7-es verzióra, nem írja ki a listában a videók hosszát. Plusz nálam sokszor rakoncátlankodik beletekerés után a YT videó...nexuson.
Netflix sem lesz jobb, max ha feliratos, ahogy fentebb írtam.
Amúgy most pont frissítésellenes hangulatban vagyok, mert egy win update megkavarta a fotós programomat és elkezdett a program ''not responding''olni...pár óra idegeskedés után töröltem az updatet és most talán jó. Én nem erőltetem magamnak semmin a frissítést, ha amúgy jól megy és nem jön plusz funkció. -
Egon
nagyúr
válasz
ginola #94476 üzenetére
Nem igazán, illetve részben.
A Bullet.Train.2022.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.7.1.DoVi.HDR.x265.HuN-No1.mkv-nál az első hangsávnál csak recsegés jön a tévéből (ilyet eddig nem tapasztaltam, csak szimplán semmi hang nem jött a hangszóróból), az mondjuk pont DTS (a 2. hangsáv DD 5.1 magyar, az megy gond nélkül).
De pl. a Jexi 1080p-s változat (nem tudom melyik release) AAC stereo kétcsatornás magyar sztereó hangsávja tök süket, az angol 6 csatornás DD hangsáv meg szól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Proxmox VE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest