Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
köszönöm.
-
LLKobe
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Pc-n teljesen hibátlanul használható a webes felület, igaz kliens nincs olyan sok, de azért van. Mobilon van app, hibátlanul működik, és szintén tök jól használható.
Nekem a transmission 17MB/s körül tudott max mivel egyszálas, a qbittorrent simán kitolja a dupláját az odroid N2-mön.
Nekem nagyon megérte a váltás.
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem is kell sokféle mert a qbittorrent remote link a legjobb amit eddig használtam (én pro verziót használom de a free is jó) . Még a transmission remote-nál is jobban tetszik pedig az is nagyon jó.
A qbittorrent remote nem összetévesztendő a qbittorrent controllerrel mert az nyomába sem ér! -
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azért a vuejs-ben írt vuetorrent szerintem egész reszponziv... Illetve azért van néhány alkalmazás a play áruházban
-
cof
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nekem is, de tavaly nyáron is ugyanígy volt. Bár azokat a leveleket már töröltem, de téma volt itt is akkor.
Az a baj a dobozon nincs feltüntetve a LAN, simán összecserélhetik ha nem figyelnek.
-
Sanki
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Egyelőre a coreelec elindult (valamiért folyamatosan flash hibát dobott a pendrive készítésnél, meg particiót se kapott), de a következő fájllal: sm1_s905x3_4g.dtb
Ezzel nem indult el, fekete képernyő volt csak: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb (gondolom akkor már esélyes, hogy nem gigabites)Még a iperf3 beállítás hátravan.
-
files32
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére

-
Sanki
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
Soma01
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm.
Most ott tartok, hogy ha a hardveres gyorsítást kikapcsolom, akkor minden megy szépen.
Androidos tabletre ha felrakom a Kodit és ugyan arról a DLNA szerverről játszok le valamit, akkor az jó onnan. Olyan, mintha nem lenne jó a boxon a hardveres gyorsítás. A VLC-vel is ez a helyzet. Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást.
Hiányzik (vagy hibás) valamilyen driver a gyári Androidról? -
tsilver
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
nekem az olcsóbb visszaszállás miatt elintézték, hogy az ő futárjuk vigye vissza sokkal kedvezőbb áron mint ha itthon rendeltem volna meg valamelyik szolgáltatótól
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem rossz, de nekem hiányzik róla az USB 3. És sajnos az egyetlen PCI express portot foglalja a második gigabit lan vezérlő. Így aztán ha megy rá egy merevlemez behatárolja az USB 2. Én inkább ebből csinálnék egy jó multifunkciós router NAS kombót. Itt adott a öt darab gigabit lan usb3, mini pci express kettő is.
-
xtend
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
Flowtation
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
és a többiektől is kérdezném:
Letöltöttem az img-et és kiírtam sd kártyára valamint rátettem a megfelelő dtb fáljt is átnevezve. Csak megerősítésképp: Ha a kártyáról akarom indítani, akkor box áramtalanítás, kártya be, reset gomb nyomva tart és úhy áram alá helyezve tudom bootoltatni a boxot a kártyáról igaz? Az nem számít ebben az esetben, hogy a belső tárolón van CE?
Köszi előre is! -
joiner007
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem biztos, hogy meghalt.
USB Burning-al tudtam rá flashelni egy img-t többet is próbáltam, de a booton nem jutott túl, onnantól fekete képernyő van. Bármi ötlet? Másik táppal nem próbáltam, az is lehet? Vagy ha egyszer indul, akkor már az nem lehet rossz? -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ilyen ez a popszakma, valóban ösztönözni kell a népet új eszköt vásárlására.
Én ma azt az infót hallottam hogy a voda dolgozik azon hogy a boxain leggyen majd hgo app. ( valami hbo plusz vagy mi lesz, nem értek hozzá igazá) Márciusra ígérték. -
xtend
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Persze mivel úgy gondolják, hogy ez is remek lehetőség arra, hogy új készüléket vegyen a jónép
Profit orientált világ...ez van -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Valóban. Kezdek már visszamenni only write userbe
Kezdek fáradni, nem hagy nyugodni a fake box, de jó hogy idehozták, mert ebből is sokat tanultam és kb mostanra ott tartok hogy sikerült egy nagyon tuti droidot összeekecselni rá.
( erre nincs normális mert nem felel meg egyik ismert eszköznek sem)
Szerencse hogy slimboxos orosz barátaim olyan rendszereket csinálnak mint régen a tanixnál csináltuk, hogy egy alapra van ráhúzva minden különböző eszköz, csak a boxhoz való részek változnak. Így sikerült pár különböző fw-ből egy tutit összehozni ahol a fontos dolgok megvannak: táv, kijelző, wifi, bluetooth + az extrák az afrd-kkel és minden más finomsággal.
Kb most végeztem végre a rendszerrel, minden működik patentül, a bluetooth volt a végén a legmacerásabb a remote után ( droid és ce alatt is), de most már megy gyorsan a párosítás, a fájlküldés, minden ami kell. És érdekes módon gyors is, fel sem tűnik a 4GB/2GB különbség és nem is melegszik annyira.
Coreelec alatt ráadásul meglepően gyors, valószínűleg a samsung emmc-nek köszönhetően, igen pattógós és gyors a CE.
Gyors boot, 36mp a gombnyomástól a használhatóságig.A droid szerkesztgetése közben ismét volt sok új kihívás és ez mindig tetszik, de sikerült és most örülök ha már a geekbuying nem adott refundot, legalább összejött egy jó is box.
Így most semmivel nem marad el semelyik másik 905x3-tól, pedig az elején lemondtam róla nagyon. Megvan hozzá a telepíthet fw is, fullosan, ugoos és slimbox módon, persze magyar lokalizációval, minden telepítéssel ami kell.
Köszönet COF-nak hogy a végén a távirányítós kérdést megoldotta a CE alatt
-
kenand
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
905x-en nekem jól ment a HBO Go 720p-ben, és a netflix is a tartalmak 90%-val.
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azért azt is hozzá kell tenni hogy semmi baj sincs ha a kodi GUI is 4-ban fut, erősebb boxoknál nem is lassít semmit. Annyi hogy ilyenkor a 4K alatti felskálázást is a box végzi nem a tv, ha üres a whitelist. Sheildnél és GT-Kingnél pl így a jó..
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Kukáztam a Tanix TX3-on (S905X3) a Slimbox ATV romot is, mert megállt rajta a Netflix is. Most CE 19.3 fut kártyáról, és a Kodi elboldogul a Netflix-el, és az HBO GO-val is. A felhasználói felület persze a Kodi miatt nem hasonlít a natív ATV appokra, de ennyi belefér. A Cosmic skint kipróbáltam, elsőre nem éreztem rá, de még próbálkozok.
Kipróbáltam másik két boxon (Beelink M18 - S905, Sunvell T95m - S905X) CE 9.2.8-al is a Netflix + HBO GO párost, utóbbi mindkettőn akadozott, hiába vettem le a felbontást.
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem, ez csak kodi 19 re. Cosmic skin
-
trance89
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Régi szép idők
Öregfater mai napig a régi Mini MXIII-ammal sorozatozik amin a legutolsó kszaq build fut, mind a mai napig hibátlanul -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Meg sem néztem az öf-t.
Nézem, és köszönöm szépen!Beni2360: Neked is köszi!
-
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt tudom! De kellenenek a hd hangok!
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
A frissítésnek mi a menete?
Vissza Androidra vagy lehet erről a verzióról egy lépésben? -
mihione
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
köszi az infót,aidan's romot próbáltam megnézem neked rajta a netflixet,ezen elvileg azt írták jól működik.
Bár ezzel a linkelt skinnel egész pofás a CE is.Lehet akkor megy vissza az rá... -
mikrofon
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Jeh és tényleg van két idevonatkozó rész az összefoglalóban.
[Elavult infó] Tudnivalók a 32/64 bites LE S905/S905X verziókhoz: a fejlesztő a 7.0.3.012-es verziótól áttért a 32 bites kiadásra, mert annál nem jelentkezik a memóriaszivárgás hiba (memory leak). Ez annyit jelent, hogy 64 bites verziók esetén 1GB memória esetén bizonyos, ritkán jelentkező esetekben elfogyhat a szabad memória. Ameddig az Amlogic ezt nem javítja a kernelben, addig kszaq nem fog kiadni 64 bites verziót.
Nem aktuális infó: 64 bit => 32 bit frissítés
Ez egy fokkal bonyolultabb, a részletes leírást a LE fórumon olvashatod az első poszt végén (Note on 32-bit build...). Ha nem vagy tisztában az itt lévő műveletekkel, akkor egyszerűbb egy tiszta telepítést csinálni az új, 32 bites verzióval.
Ha a lejátszód tárhelye nem standard particióval rendelkezik, és működő LE van rajta, akkor a frissítés nem lehetséges, csak egy tiszta telepítés. -
t.zolka
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szuper, köszönöm!
Néztem az ÖF-ban, de akkor valamiért átsiklottam felette.
-
spiky03
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
De eddig nem volt semmi ilyen gondolom amíg a Marant erősítő volt.
Most, hogy azt lecseréltem egy Anthem MRX710-re azóta van ez a jelenség.
Meg a projektoron ott rendes a kép, nem rózsaszín. -
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szia!
Megpróbáltam és nem müködik! Az érdekes hogy kb 2 nappal ezelőttig működött win 10 alatt. Ránézek az nfs re! -
Pendragon911
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szépen működik, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján. Van rá megoldás, hogy a Spotify felkerüljön a rendszerre? Az összefoglaló megemlíti a SpotiMC-t, de ahogy nézem, nem elérhető már az addon a megadott linken és ahogy nézem, 2017-es és még Libre rendszerre van. Nem létkérdés, de ha van rá megoldás és nem túl bonyolult, akkor érdekel, akár még a 6-os androidra is, bár azt szerintem meg tudom oldani.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Oké, megpróbálom. A lista alapján az én készülékemhez ez tartozik: gxl_p212_2g, létezik, hogy másik kell?
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi, szerintem az is jó lesz, Csicsókával egyeztetek és akkor inkább javítva újból beírom. Az egyszerűbb is lesz.
-
Zamma
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ha már itt tartunk, GT King boxon pár romot már próbáltam:
- SlimBOX ATV
- Alvatech ATV
- Spartan ATV
- Xvortex AOSP/ATV
- vadya7 AOSP mod/ATV full
...tehát AOSP és ATV vegyesen...
Befutó Xvortex ATV lett - stabil Ugoos AM6 0.4.2 firmware port -
gringoka
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
sikerült köszi
-
aldebaran
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
HDMI
De most megnéztem másik DD+ -os filet is, ott viszont ment
Hogy nevet is adjak a gyereknek:
Onkyo tx-nr 636Ez a 2 jó:
Bad Boys for Life
Bit rate : 1 536 kb/s
Channel(s) : 8 channelsAlien vs Predator
Bit rate : 640 kb/s
Channel(s) : 6 channelsEz meg nem, (amit az előbb írtam):
Black Widow
Bit rate : 1 024 kb/s
Channel(s) : 8 channelsEzt nem is értem.
-
Rick4
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
Itt már elég rég kicsengettek, ez egy családi ház csengője volt.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem. Laptop jele átmegy rajta hibátlanul, mert most a rossz TVbox miatt a laptopra van rákötve ugyanaz a kábel ugyanazon vége, ami eddig a boxra volt kötve. És amíg nem volt box, addig is ez a kábel volt használatban probléma nélkül a fent említett laptoppal.
Rosszul gondolom, hogy akkor a laptopról sem menne, ha a kábel lenne rossz? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen, ezeket olvastam én is :)
4k kadenciahelyes lejátszás, optikai kimenet nem árt ha van rajta.. :) hálózati kártya nem lényeges, mert küldő winchesterről játszok le minden anyagot.. -
robi12ster
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nincs olyan pont.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm szépen!
Mostmár van annyi megoldás a kezemben, hogy biztosan menni fog. Csak jönne már meg a box.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
freddirty
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Csak dokumentációs célból feltöltöm ide a nyák képeit.
Revízió:
cs_905x3_tx95_b4_qz_v1.2aA NAND az a jónevű scy gyártó cucca, nincs róla doksi, hogy mely lábait kellene összekötni egy resethez. Az s905x viszont dokumentált kellene legyen, de még nem estem neki keresni.
Biztos lehetne TWRP-t rárakni és onnan imagelni, de először jó volna tudni, hogy mi a metódus ha eltolnám a fw frissítést.
Fotók:
-
freddirty
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
QZ verziót töltöm rá, mert felnyitottam és a nyákra rá van írva a revízió. Gigabites verzió, most jött német raktárból, geekbuying.
Kicsit értetlenül állok most a probléma előtt, mert fórumok, yt vidók egyértelműen azt mutatja, hogy mennie kellene és mégsem megy. Még egy dolog jutott eszembe, hogy van vmi pin amit téglásított boxok esetén rövidre lehet zárni és így firmware-t tölteni rájuk. Azt még megkeresem. -
djnice
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Linket? 1,5 éve nem követek semmilyen linket, 2 éve, amikor vettem az Air-t akkor gigabites volt, mégpedig a 4/32 és a 4/64-es verziók, a 2/16-os volt 100-as. Ezért kérdezem, hogy lemaradt a "már csak"? Nem tudom, hogy most milyenek vannak a piacon.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself
üzenetére
X96 Air-ből szerintem csak olyanok vannak, amiknek 100 Mbit/s-es a csatlakozójuk - enyém gigabites.
Esetleg lemaradt a "már csak olyanok…"? -
Joshi
titán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi, de szerintem még lesz kérdésem.

-
Joshi
titán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ok köszi. És ezt a Csicsóka torrent cuccot hova kell másolnom? Évekkel ezelőtt csináltam már nem emlékszem rá. Ehhez a qbittorrenthez milyen Windowsos gui az ajánlott?
-
castiels
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére

-
castiels
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Milyen reopoba van benne?
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt nem. De próbáltam kábel, és wifi alatt is. Nem működött úgysem. Nem tudom hogy van e már azóta újabb slimbox. Hogyha van akkor esetleg egy próbát megérne.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ekkor kipróbáltam a sima pie romot is, azon sem ment az HBO GO.

-
cof
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én mondtam annak idején, hogy jó lett volna egy új topik az NG-s BOX-oknak de hát le lett szavazva. Így is elég hosszú már ez az öf. inkább először gyomlálni kellene, vagy valahova feltenni archivba az S905-S912-re vonatkozó írásokat mert újonnan már úgysem vesz ilyet senki, és lassan már nem is tud. Bővíteni ezt az öf-ot addig szerintem nem érdemes, mert a 80%-a nem aktuális már.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére

-
Csabi1984
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi, majd kipróbálom

-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én hiába töröltem az eszközkezelőben a boxot, ugyanúgy nem ment másnap. Pont ezt csinálta amit írsz, csak forgott a karika és nem indult el semmilyen tartalom. Kb egy hónapja próbáltam, nem barátja Az HBO a slimbox romnak sajnos.
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Kipróbáltam x96 max plus-on amire már régebben android tv romot raktam és megy! Mindent lejátszik de sd-ben. Kis tévén néztem így annyira nem feltűnő de azért látszik, hogy nem hd.
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ez mobil verzió vagy android tv verzió?
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem is lesz és nem is volt netflix slimboxra. Egy van nekem ami elindul rajta és be is tudsz jelentkezni és még nagyon ritkán egy egy film vagy sorozat el is indul rajta de a 95%-a nem indul.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Jól mondja a kolléga, csak wifi-t használva működik. A Netflix nálam is leginkább angol, de ahogy nézem, ez valami ráhekkelt változat, mert a play áruházban nem is találja...
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
" Pedig van vezetékes, még a wifi-t is bekapcsoltam, csatlakoztam vele, ugyanaz." a vezetékest akkor kikapcsoltad? Tudtommal együtt már bezavar.
-
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ez link a mecool km6 deluxe - ra készített netflix fut a slimbox atv-n is csak slimboxon csak néhány filmet /sorozatot indít el sajnos. Szóval igazából használhatatlan.
-
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Mivel tök sok mindent próbálgattam már nem emlékszem biztosan, de nekem úgy rémlik hogy az benne volt a SlimBox-ban. Ez a fehér NF ikon, a piros ikonos amit leszedtem el sem indult.
-
®abstract®
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
kiprobaltam a slimboxtv atv verziot,de volt benne hiba,nem is egy.en a piite verziot hasznalom,ez jobb szerintem.ezt ajanlom.
-
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Fent van a Netflix és mindent lehet nézni rajta. A minőség már más kérdés. Sosem nézem rajta, mert egyszerűen szörnyű.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt írják a Freaktabon, hogy a gigbites Tanix TX3-hoz a QZ jelzésű ATV firmware kell.
Imi1981: kösz, ez nem valami bíztató. A TX3 gyári Androidján fut a Netflix, de az ugye a standard variáns, nem igazán kényelmes a használata. Mondjuk én keveset használom, a nejem a célcsoport.

-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy az OpenVFD csak akkor kell, ha a időn kívül egyéb információt is meg szeretnél jeleníteni. Az idő kiírása alapból megy, ha helyes a vfd.conf.
-
ztsoft
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nálam is a gyári táppal megy a box 3,5 éve, igaz, nem 0-24-ben.
-
Zen_Ronin
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szia,
köszönöm a segítséget!
A Tanix TX3 1080p /24p-t (23.976) kadencia helyesen játsza le? -
cocka
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Amúgy neked válaszoltam, csak elfelejtettelek megcímezni.

-
®abstract®
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen,de Pendrive rol is működik
-
cocka
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt mindenesetre köszi, hogy korrigáltad így még egyszer előkerült a hozzászólásod, mert egyébként észre se vettem volna, úgy pörög ez a topic.
Majd csinálok róla pár mpes vidit, hogy nálam milyen opciók vannak.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself
üzenetére
Természetesen rosszul emlékeztem, Settings / Droid settings / Picture / DNR menüpontban van a beállítás, amire gondoltam.
-
cocka
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Na de a lényeg. Az ominózus fájlban átírtam mindent disable-re, lényegében semmi nem változott. Maradtak a festményfejek főleg Horizon Go-ban. Sima lejátszóban mintha nem jöttek volna elő.
az opciók között van képjavító beállítás,
Konkrétan hol? Mik a menüpontok nevei?
-
Zsadi
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nálam úgy indul, hogy TX3 logó - kiírja a tv HDR, majd bejön a CE logó, de ott már átvált Szakértő TV módra, itt nincs már HDR képmódban. (LG TV)
Droid alatt hiába kapcsolom ki - be, a hdr-t , újraindítása után ugyanúgy be van kapcsolva.
-
spiky03
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Lehet, hogy nálam is a Fire sticken ezért olyan fakó vagy milyen a kép?

Mert ha jól emlékszem nekem is ott az adaptiven van a beállításokban.
Nem a Kodiban hanem a saját beállításaoban. -
gabywap
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szia! Én is rendeltem egyet és hétfőn én is megkaptam de még ki sem csomagoltam talán a héten meg lesz.

Viszont érdeklődnék erre hol tudok letölteni androidot legyen tartalékba ha több is az sem baj.

-
Zsadi
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem az alapból bekakapcsolt HDR kavart be?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
A Tanix-al fakó?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Írj majd róla később tapasztalatokat, mert én is szemezek egy ilyennel, csak még benne van a tüske amiatt, hogy az X96 max plus-al mennyit szívtam...
-
kutga
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
Elvileg igen. Még a tápra tudnék gyanakodni, nem ártana venni egy minőségit.
-
Compika
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi de ezt a választ most kaptam a geekbuying-tol.
We have received your question about item-421660-TANIX TX3 ALICE UX 4GB/32GB Amlogic S905x3 8K Video Decode Android 9.0 TV Box Bluetooth 2.4G+5.8G WiFi Gigabit LAN LAN USB3.0 Youtube Netflix Google Play:
Title: Product Information
Question: Spdif output for toslink optics?
Our reply:
Dear friend, yes toslink cable. Have a nice weekend.
If you have any further question, please click the following link to submit your question and see more discussion about this item: -
paolinho
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nem, sajna nincs ilyen egységem, így azt nem tudja.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ettől tartok én is. Még nem álltam neki a box henkölésének. Még mindig a laptop van a tévére kötve, ami jó is lenne, de 1.gen Intel i3 proci van benne 3GB RAM-mal, izzad a youtube-bal nagyobb felbontáson és a procihűtője hangos. Ezért akarnék egy jó és csöndes cuccot
Még azért adok esélyt a box-nak, lehet, hogy születik belőle jobb megoldás. -
Csabi1984
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm! Azóta már én is rájöttem (következtetés után) de legalább tökéletesen működik. Amikor leállítom automatikusan viaszaáll 2D-re
-
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm! Igy már jó!
-
Csabi1984
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nekem az Amlogic-kal azért félek mert melegszik alapon. Nyáron nem is merem bekapcsolva hagyni

-
axlfsi
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Huhh, hát köszönöm a hozzászólásod,... De sajnos már későn jött; GeekBuyingról megrendeltem egyet...
Az egyébként mit jelent, hogy kétes felszereltségű?
Ha hiányzik a táp, kevésbé érdekel, de ne legyen kamu a termék, tehát feleljen meg a leírásban foglaltak, ami a proci, ram, lan port, stb paramétereket illeti...Mire számítsak?
EZ volt...
Mondjuk, 47 volttegnapkuponozva ráadásul (+szállítás), most meg 40 sincs
Semmi, benéztem (most euróban mutatja éppen, de dollárban szoktam nézni, ahogy tegnap is, csak telefonról még nem állítottam át)
Szóval, a termék adatlapján, a címben szereplő paraméterek ha hamisak, én tuti kérek rá refundot

Kíváncsi lennék, milyen problémák voltak a GB-os rendelésekkel korábban.
-
hunaqua
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Az X96Air-ből meg még mindig kerül elő olyan ami nem Gigabites. Szerintem a Vontar X3 vásárlás a legstabilabb.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ez az amikor eroltetem az androidos forumozast. A gépen utána tudok nézni a mappakban.

-
FingR86
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
többször futottam már bele olyan kommentbe, hozzászólásba (nem itt) hogy csak okosított netflix alkalmazással működnek HD vagy akár FHD felbontáson a filmek. Erről tud vki vmit, vagy csak ilyen mende monda dolog ? Tehát ilyen alkalmazás nem létezik ?
-
peu407
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm szépen, nézem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi! CE-n nem lehet már beállítani? Egyébként nem itt volt a lehetőség, hogy mit csináljon, folytassa, leállítsa, ismételje?
-
kutga
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
Jajj de jó azt legalább ismeri.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ez is benne van a pakliban. Már nyitottam ticketet a GeekBuyingnál, reagáltak is rá. Most azt kellene bizonyítanom, hogy valóban csak 2GB-os a box. Viszont hitelt érdemlően ezt nem tudom bemutatni.
Az nem hinném, hogy perdöntő érv lenne, hogy a CoreElec csak a 2g-s DTB-vel működik
#83119 csubby és #83120 FingR86: CEC-t kikapcsoltam, tesztelem, hogy javul-e a helyzet.
-
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
.
-
krealon
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
"X96 Mini 2/16G (S905W) tulaj van itt, aki CE-t használ? Egy barátom vett ilyet, de nem indul neki a CE 9.2.0 a gxl_p281_2g dtb-vel."
Nekem 1 GB-os verziom van. Ezzel a setuppal inditottam egy SanDisk SD kartyaval, azota frissult 9.2.7-re:
X96 mini 1GB s905wgxl_p281_1g.dtb9.2.1/CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.1-Generic.img.gz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Profit orientált világ...ez van
Nézem, és köszönöm szépen!
Esetleg lemaradt a "már csak olyanok…"?

vargalex