Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1065 üzenetére
Miért ne lehetne? Ha én kirakom az nem probléma?
20db kell rendelni minimum.
Érdekes ez már Android 6.0?
[link]És itt van az aliexpressen egy air mouse ami ugyan annak néz ki.
[link][ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1098 üzenetére
Szia Igen, át ment! Mivel made in Sweden volt feldó.
Eddig minden müxik vele, mind a két tunert is csatváltás nagyon gyors.... sharingal is megy a kódolt adás.
Mostmár a szoftolásnak vagy az OE-használatnak kell utánna nézni.... Egy dual botra alakitás kell már csak.
Azt olvastam az S905 minix_u1_ez_root.zip ez is jó hozzá:K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1128 üzenetére
Szia nem tudom, de ott nincs img-s verzió.
ez van, ezt csak másoljam sd-re? Ez nem települ az android helyére?
OpenELEC-Amlogic.aarch64-KI_Plus-6.95.3.zip
ezzel próbááltam
OpenELEC-Amlogic.aarch64-KI_Plus-6.95.3.1.img
[http://amlinux.ru/image/905/6.95.3.1/]Amugy itt ennek is ugyan ez a gondja:
[link][ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1144 üzenetére
Igy van! Ezt szedtem le én is és tesztelgetem, vitmod rc6 nem láttam hol van, rc5 az megy csak hdmi-n
http://amlinux.ru/image/905/6.95.3.1
http://amlinux.ru/image/905/6.95.3.1/OpenELEC-Amlogic.aarch64-KI_Plus-6.95.3.1.img.gz
http://amlinux.ru/image/905/6.95.3/
Érdekes kérdésem van, de lehet hülyén hangzik de még nem olvastam erről. Ugye irják skype stb.... mikrofon van ebben ha nincs mi való ehez?
A másik amit megfigyeltem androidban a helymeghatározás GPS-t ki lehet választani csak nem az is van benne? De ez is csak láma kérdés na. Lehet feltennék egy iGO elnavigálna?K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1146 üzenetére
Közben én is megtaláltam.
vitmod_os_v2_rc6_k1plus.img.gz
https://cloud.mail.ru/public/Kfr2/wrNidxuJcK1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1400 üzenetére
Szia! Milyen szoft van rajta? Nállam még nem fagyott egyszer sem.
Az enyémen ez van, még most is ez van rajta ezzel jött és rootolt.
20160430.111941.V1031P3És milyen sorral nézedf? C,N, MG? Nekem szépen megy vele....
webinterface itt nem igen van... Egyelőre még nem találkoztam vele, de ha a DTV app-ot ha lehetne benne cserélni egy jobbra talán....
[ Szerkesztve ]
-
gabywap
tag
válasz tsilver #1407 üzenetére
Én a ACEMAX KI Plus rendeltem. A HD hangot még nem próbáltam... Nekem a képe elég jó a vu+ nem ismerem még.....
Tedd fel ezt:
com.siriusapplications.quickboot
Meg ezzel lehet ellenőrizni rootolva van.
com.joeykrim.rootcheckK1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
-
Beni2360
félisten
válasz tsilver #2059 üzenetére
Fentebb (lentebb) rákeresem a csicsóka és köztem zajló shetelésre ott találsz egy linket ahonnan az eredeti remote.conf utasítást le lehet tölteni és a régit előbb kimenteni majd ezt bemásolni helyette. Hátha segít nekem teljesen hiányzott az SD kártyáról ez a file.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz tsilver #4426 üzenetére
Ez az a KII Pro, amit már lehet kapni egy ideje, vagy vmi új?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
gulac12
tag
válasz tsilver #10118 üzenetére
A linkelt oldalon részletes leírást találsz a távirányító beüzemelésére. A minősége arányos az árával, ne várj tőle túl sokat. Egyébként nagyon kényelmes a programozása, mert USB-n számítógépre csatlakoztatva, a Win RCCreator programmal egy óriási adatbázisból letölthető a legismertebb márkák távirányítóinak kiosztása. Ha az adatbázisban nem szereplő távirányítóról van szó vagy másképp szeretnéd a kiosztást megvalósítani, akkor a két távirányítót egymással szembe állítva lehet saját kiosztást készíteni, ez kissé hosszadalmas folyamat, az eredmény viszont elmenthető, kinyomtatható.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz tsilver #10308 üzenetére
Ellenőrzöm még egyszer, de egyébként amikor tanítgattam, előtte kihúztam az USB vevőt, biztos ami biztos alapon.
A jel ismétlést viszont nem tudja az MX3. Ha a gyárin folyamatosan nyomok egy gombot, az ismétel, ez nem (a nagyítást használom így).Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz tsilver #55899 üzenetére
a fő probléma hogy van ilyen csatalakozóm - Pontosan milyened van? (kép)
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
nagyúr
-
Celtis
veterán
válasz tsilver #55912 üzenetére
A mentés szempontjából mindegy, hogy a kártyán vagy a belső memórián vannak az adatok. Ha kártyán csinálsz mentést, azt a memóriába is visszaállítja és fordítva.
Ha egy új kártyát teszel be frissen telepített rendszerrel, akkor a kártyáról fog elindulni, de ha a kártya STORAGE partíciójának törlöd a nevét, akkor megint a belső partíciót fogja használni.A lényeg, hogy a rendszer a neve (STORAGE) alapján találja meg az adat partíciót. Ha a kártyán ezt a nevet törlöd, a belsőt meg így nevezed el, akkor a belsőt fogja használni. Utána ott van még pár parancs, ami a kártyáról minden adatot átmásol, a könnyebbség kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz tsilver #56348 üzenetére
távvezérlő megy a bekapcsot kivéve, - volt Tanixom/vorke-m, mindkettőn tökéletesen működött a Ki-/Bekapcsolás. Egyébként rendesen működik a táv?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz tsilver #59664 üzenetére
Igen, nincs engeélyezve, hogy frissítsen, ha frissíteni szeretnél akkor tedd meg manuálisan.
-
-
Beni2360
félisten
válasz tsilver #69819 üzenetére
Ott szerintem a TV kép kimenet nincs jól beállítva. Ott próbálgass váltani és rendben lesz az alap beállítás.
ALAPBAN nem kell semmit kalibrálni CE alatt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz tsilver #72324 üzenetére
Tudja a GT-King a 8K-t de annak aztán tényleg semmi értelme.
-
FJC
aktív tag
válasz tsilver #72582 üzenetére
Valóban nincs jelentősége, de azért a 4/64 ajánlott mert ennek 1 Gigás az ethernet csatlakozása, más talán a wifi is...
Én csak a X96max+ használom."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest