Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
K1 Plus-t vagy bármilyrn androidos kütyüt 5.1 vagy inkább már 6-os verzióval érdemesebb megrendelni manapság. A fórumok azt írják, hogy a 6-os nem hozott sok újdonságot de belül sokkal stabilabb lett és ki lettek javítva a hibák nagy szémban
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
a Videostrongnak van elméletileg
KI Plus DVB T2+S2 Android6.0 TV Box S905
de még ők is a 5.1.1-t ajánlják, Mondjuk ennek valóban air mouse távirányítója van már, kapható már, az ára ugyanaz mint a 5.1.1.
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
tudna nekem valaki segíteni K1 Plus DVB T2/S2 ügyekben.
Az orosz tudásom a nullához közelít.
Szóval jól értem?
- van hozzá orosz Openelec? no de melyik és hogyan kellene telepíteni?
- a sat rész akkor a TVEND-be és a KODI-ba van integrálva?
-dualbootos lesz vagy nem
-érinti valahogy az Androidot vagy visszarakható rá
- pendrivról fut vagy ROM-bólAudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
-
tsilver
aktív tag
válasz DoItYourself #1059 üzenetére
így keres rá az Alibaban,
Factory supply KI Plus DVB T2+S2 Android6.0 TV Box S905 Quad Cord IPTV 4K with 2.4G Air mouse Smart tv box provide OEM's service
a közvetlen linket nem adhatom ki sajnos
-
tsilver
aktív tag
-
tsilver
aktív tag
válasz DoItYourself #1076 üzenetére
hát még csak beszélgetünk, de elég nehéz velük.
-
tsilver
aktív tag
válasz gabywap #1122 üzenetére
ez nem jó hozzá, ez ujabb?
http://amlinux.ru/image/905/6.95.3/
For SD card installation:
extract sdcard.img file somewhere in your pc.then write img to your sd card with Win32DiskImager.
For sdcard booting: power off your box, insert the card in the box, press the button through the hole, which is at the bottom of your box,don't release the button and turn on the power, after being loaded into recovey mode - release the button and turn off the power. After this operation, your box will boot from sdcard.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz gabywap #1139 üzenetére
lehet hogy én nézek félre valamit, de a xx3.1 újabb szerintem ez júniusi ehhez vn .img a xx.3.amit te mondasz az meg csak májusi és nincs img, de szerintem ehhez már nerm is lesz
vitmod-ból is van RC 6 már
és ezt találtam még [link] de hogy ez mi azt nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
Hát nekem fennakad a vámon a K1 Combo, pedig 22USD volt az érték de a szállítás DHL miatt 20 és fizetni a szállítás után is kell. Nem hiszem el. miért terheli magyar ÁFA a szállítást ???? Na mindegy ez van
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
megjött a k1 Combom, és lenne néhány kérdésem egyenlőre Android alatt:
cam fagyogat, ugyanez E2 műholdvevő alatt tökéletesen megy
cam infót valahogy elő ehet csalogatni belőle?
állítólag az utolsó szoftverrel megy már a DTS-HD. igaz ez, nekem nem szólal meg, (persze 7.1 meg Hdmi , meg DTS engedélyezve van)
webes felületet hogyan lehet elérni csak IP címre nem talál semmitműholdvevő részben hogyan lehetne képarányt váltani, pl. Echo ugye 4:3
csatorna lista ilyen egyszerű még szolgáltató szerint sem lehet rendezni,android biztonsági mentés hova készül vagy hogyan lehetne célt kiválasztani?
Kodi alatt nem tudok backupot csinálni, mert azt írja ki hogy nem írható a média, ugyanez berakva a Q5-be tökéletesen megy, próbáltam már több pendrive-al is.
-
tsilver
aktív tag
válasz gabywap #1406 üzenetére
ezzel jött, (ez az eredeti videostrong K1) 20160523 153655 V1031P3 test keys
hogy a test keys eben az esetben mit jelent azt nem tudom.
C-vel nézem talán csak be kellett melegednie,de megjavult.
Képe viszont életlenebb mint a Vu+-é, sajnos.Android rootban nem vagyok otthon, ezt honnan lehet megtudni, hogy ez rootolt vagy sem?
HD hangot próbáltad?
-
tsilver
aktív tag
válasz Zebra23 #1471 üzenetére
OE- még nem próbáltam, de a a külföldi fórumot elolvasva [link] ( nem az oroszt) elég kevés hozzászólás és mintha nem menne rendesen a több műhold, vagy legalábbis bizonyosak
Andoid alatti sat vevő nagyon fapados, szinte semmit nem leeht rajta állítani, EPG van azt be tudod állítani timernek és fel is veszi, de állandóan be kell kaőcsolva lennie a boxnak és futnia kell a sat résznek. Szóval nem megy hogy filmezel, mikozben felvesz valamit
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz Csicsóka #1651 üzenetére
csak hogy ne téglát csináljak
K1 plus SD LibreElec dual boot-ot akkor pontosan hogyan is kell csinálni? ezt nem igazán értem 1483 K1 hez is jó a s905_uboot_vega_s95_telos fájl?
Mit jelent a legfrisseb build?
gabywapnek a 20160430.111941.V1031P3, nekem a 20160523 153655 V1031P3 test key, van a a gepemen.Mekkora a min. és max. SD kártya ami kellene. Gondolom pendrive-al akkor nem lehet megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
Nekem Mini M8S Pro van, azon van analóg kimenet, csak éppen nem működik. Van valami trükkje?
Szerintem van
Ezt a kalváriát én is végigjártam és kiderült, hogy a kábel amit a boltokban kapni az rossz kiosztású 2 féle van (hogy miért azt ne kérdezzd és persze nem a jót lehet kapni így a végén csináltam magamnak egyet és az tökéletesen megy droid alatt. Hirtelen csak ezt találtam Ezt kellene használn,[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz Csicsóka #2042 üzenetére
nekem a felülírás sem hozott eredményt se távvezérlővel kikapcsolni, újraindítani sem mechanikusan kikapcsolni nem tudom,
Minden rendben megy amúgy, bár nem értem mert bootoláskor pirosan kiírja, hogy kernelt nem tudta betölteniAudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz envagyok #3965 üzenetére
én kapcsolatban állok a videostronggal, de dual satosról nem tudok - gyenlőre.)
más
rá lehet bírni a Libreeleket k1 Plus-on hogy analógba adja ki a video jelet? hangot megtaláltam a beállításban de képet nem tudom átállítani,AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
én úgy értelmezem, hogy úgy néz ki valóban lesz dual S2 tuneres és egyéb a K -ból
Newest Products will be show up:
KII Pro Hybird box Andriod 5.1.1 Amlogic S905 Quad core TV Box (with DVB S2+T2/S2/T2/ATSC/ISDB-T optionalbemutató szeptember IBC
-
tsilver
aktív tag
válasz DoItYourself #4428 üzenetére
hát megnem mondom, lehet hogy neked van igazad
én tegnap kaptam a gyárból a mailt, hogy az IBC-n Hollandiában ezeket az újdonságokat fogják bemutatni.[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
-
tsilver
aktív tag
T3-t egyenlőre ne vegyél, egyébként csak a TV-alapfunkcióit tudja, és az Android gépekhez lett kitalálva, értelemszerűen csak 1 db usb vevője van a másik csak infrán megy.
A nagyobb baj az hogy sok fórumtársammal egyetemben megrendeltük és a régit az M3-t (ennek csak 4 gombja tanítható) kaptuk mindannyian helyette. Aztán most meg megy az ....zás.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz DoItYourself #10304 üzenetére
elnézést a triviális kérédésért, de ugye az infra ki van választva (pirosan világít a led) mielőtt be akarod kapcsolni a készüléket, mert ugye az USB ilyenkor nem kap szuflát tehát arról sohasem fpg működni. Nálam tökéletesen bekapcsolja az M3
-
tsilver
aktív tag
T3-M3 mizériához kommnet nélkül csak a tények.
Természetesen M3-t kaptam már van belőle tőlük 1 db ami fél év után a mpuse funkció megadta magát ezért rendeltem meg az újabbat.
én balga ismét tőlök Shenzhen YKS.....
26 napon keresztül napi 1-2 mail 2 dollárról indultunk és 4 dodo a felajánlás a végén ha adok 5 csillagot
dispute
döntés 4,75 dollár, ezt vissza is küldték
fellebbezés a döntés ellen, folyamatban.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
K1 combo tulajok!
Dimitri dolgozik az editor fejlesztésén és kért tőlem egy T2 csatorna filét
file dvb_t_mw_s1
Én sajnos nem használok ilyet, ha van valakinek akkor elküldhetné nekem priviben és továbbküldeném, hogy mehessen a fejlesztés
-
tsilver
aktív tag
válasz frovery #13040 üzenetére
K1 Plus DVBS2/T2 tuneres.
Csatornalistát hogyan lehet kimenteni,http://www.cnx-software.com/2016/08/10/dvb-channel-editor-tools-for-k1-plus-t2-s2-android-tv-box/
fapaos de működik nagyjábólA két tuner között csak úgy tudok választani,....
ez ilyen egyszerre nem megy, sőt felvenni csak akkor tudsz ha a lejátszó TV része van kiválasztva, tehát ha KODI-ban nézel filmet hiába van timer, nem veszi fel.
LE alatt nem megy engyenlőre jól a belső tuner,
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
újabban a K1 Plus combo Kodi páros nem játsza le (hálózatról próbáltam csak) az mkv filéket. Az egész rendszer kifagy, amit elindítanám a lejátszást. Avi vagy 50GB blue ray stream meg se kottyan neki. van valami ötletetek?
-
tsilver
aktív tag
rokonom a régi CRT tévéjéhez szeretne venni egy ketyerét, Az öszefoglalóban írt 3 típusnál a kommnetekben a következőt találtam
Sunvell T95M, nem jó kép, nyugtalan, rossz minőség
Nexbox A95X (S905X), ennek van de a minőségét nem tudni
K1 Plus Combo -nekem ilyen van ez jó lenne csak felesleges neki mert tuner nem kellene, illetve Libre csak kompromisszum árán megy fel rá - belső tunerek nem mennekVan valami ajánlott akkor amin van működő (nézhető hosszab távon ) AV kimenet és a Libre is feltehető
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz DoItYourself #14480 üzenetére
és erre van tökéletes Libre..?
-
tsilver
aktív tag
Elnését de eddig az aliról rendeltem és a haveromnak kellene egy Mini M8S II a gearbest-től. Itt csak az EU és UK warehouse- ból való megrendelés a jó (gyors és sarc nélküli) ? Mert pl a fenti gép egyikben sincs jelenleg, vagy esetleg pl. jó lehet az ES is mert ott lenne még jó áron is .
-
tsilver
aktív tag
K1 Plus-hoz, van ennél (20160023-203246) újabb vagy jobb fw-re
-
tsilver
aktív tag
nem igazán igazodok ki, Melyik típust milyen Soc-vel kellene vennem, hogy legyen HD audio?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest