Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw
üzenetére
Te juhász vagy hogy ennyire teresz? Border collie géneket hordozol? , vagy nem tudod feldolgozni a bejövő információt?
1: Ezt már csak ne te érted pedig egy napot gondolkoztál róla.....
2: Szerintem ez már régen nem igaz mit vesznek az emberek.. mutass egy kimutatást 907XT vagy 5070 Ti megy el több? Várom...
3: Már írtam párszor hogy te tapasztalat nélkül szajkozol baromságokat, sajna ezen nem tudok segíteni. Majd ha lesznek tapasztalataid akkor írkálj okosságokat.UI: Én még itt több év alatt nem láttam hogy te más véleményét elfogadtad volna föként ha az nvidiáról posztolt valaki, végtelenségig ferdítesz/hazudozol, terelsz, teljesen más dolgokat holzol be a beszélgetésbe. Írjak példát? pl. most 5070Ti/5080 mért borzasztó beszélgetésbe ahol én pl indolom azzalé hogy TUF-TUF össze hasonlításban 245e vs. 340e forint az árkülönbség egyenlő teljesítmény mellett, a te válaszod de az Intel b580.....

Tudod mi az hogy ugyan olyan teljesítmény?
Atyaisten de alacsony a kerítés ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest