- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Beköszöntött a hidegebb idő az R9 290-nek.
A giga hűtéséhez képest durván 40 fokkal lett hidegebb a kártya 99%-os load mellett. -
eastone1
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #22177 üzenetére
Most adtam el az xbox one t. Abból vettem a kártyát. A haverok pc sek így kölcsön tudják adni a játékot, ha érted.
Nekem teljesen simán fut. Mint már írtam. 30-50fps, fhd, ultra, 8xélsim, VSR mellett. -
fatal1ty1984
őstag
-
eastone1
senior tag
-
-
eastone1
senior tag
válasz
MiklosSaS #22154 üzenetére
Jobban szeretem a vörös feketét mint a kék fehéret.
Csak hogy mondjak valamit. Szeretem az új dolgokat.
Egy darabig nézegettem a használt piacot. 40et adjak egy használt i5 ért? Minek? Régi is használt is. Lehet annyit volt nyúzva hogy bírja vagy fél évig. Persze minden hirdető úgy kezdi " nem volt húzva" Nem az anyád!!!
Szvsz maradok amd fronton. Nyóc mag meg nem kő. -
eastone1
senior tag
Nem értelek benneteket.
A6 os lIano val most is fhd ultra 8x élsimítás, VSP mellett fut a farcry4 40-50fps el. Ha teszek beke egy athlont vagy egy fx6300 at, szerintem stabilan meglesz a 60 fps.
Xbox one után nekem az tökéletes.
Marad benne kraft? Kit érdekel! Legalább könnyebben segít mantle alatt a procinak. Illetve ha 2 év múlva megkínálom az akkori ügyeletes zsíroskenyérrel nem fogom úgyérezni, hogy nem lett gyorsabb a talicska és tolom tovább még 2 évig. Akkor is csak 50eft nál fogok tartani. Most ill. 2év mulva 25-25 eft.Ha csak a procit nézem.Az xbox one árát mindenképpen dvga ra akartam költeni. Bocs ha nem ugrok a kútba. Pityu vagyok nem hülye!!! -
X Factor
addikt
No végre beléptem a klubba, egy ASUS R9290 DC2OC-val.
Egyelőre nagyon megvagoyk vele elégedve. Végre egy halk kártya.
-
Televan74
nagyúr
-
Gilthanas
aktív tag
Srácok, ez a Dec 12-én kijövő amd driver hotfix csak ezt az egy dolgot orvosolja? Érdemes leszedni?
-
válasz
Malibutomi #22146 üzenetére
Hát igen, az enyémben 7 ház hűtő van, mégsem volt jó...de csak ezzel a kártyával, a 7950-el nem volt ilyen probléma.
Azon máshogy álltak a hűtőbordák. -
Forestgreen
aktív tag
Az AMD csak kitalál valamit
Dynamic Frame Rate Control?
Jól hangzik ez az energiatakarékos megoldás...
-
eastone1
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #22144 üzenetére
Majd én.
60000 ért vegyek egy i5 öt?
Nem ettem én meszet. -
eastone1
senior tag
-
TTomax
félisten
Durva akciók vannak errefelé....
én még 479fontért vettem az enyémet nem is olyan régen,és már az is akciós volt...
-
Sajnos ez kivitelezhetetlen az én esetemben, mivel alul nincsenek venti helyek...mondjuk be lehetne rakni kettőt, de ahhoz ki kellene fúrkálnom a ház alját.
Na, ennek nem állok neki, viszont az oldalsók megfordításában nagyon bízok.
A felső kettővel érdemes kísérletezni vagy maradjanak kifele fújónak? -
válasz
deadwing #22129 üzenetére
& HSM: köszönöm a segítséget.
Szerintem az a baj, hogy aránylag kicsi a házam...legalábbis a 290 tri-X-nek.
Ezen a képen talán látszik, hogy kevés a szabad hely, pedig itt még egy 7950 van benn:Viszont a két oldalsó venti nem a teljesítményre, hanem a halkságra van kihegyezve...két 12centis Corsair, a quiet verzió.
A megfordítást mindenképp kipróbálom este, meló után.
Kösz mégegyszer.Szerk: telóról vagyok, nem tudom mi a szar van a képpel.
Sorry -
-
HSM
félisten
válasz
sixpak #22118 üzenetére
Ez teljesen jó.
A legtöbb gyári vezérlés a GPU-t 80-85 fokig is felengedi. Nálam is így volt belőve a Giga Wf3, semmi baja nem volt tőle. A VRM is teljesen kellemes hőfokú. A venti sem forog túl sokat.
Az oldalsó ventiket érdemes lehet kivenni/megfordítani, hogy kifelé szívják inkább a VGA által kifújt levegőt. Csak érdemes akkor elölről pótolni a kieső légnyomást. Az oldalról nyitott bordázású VGA-k azt szeretik, ha elölről jön rájuk a friss levegő (mármint a gép eleje felől), és oldalról elszívva van.
-
eastone1
senior tag
Sikerült valakinek a kártya regisztráció sapphire oldalán?
Írtam supportnak hogy semmilyen ID t nem találok a belépett oldalamon. És próbáltam már az összes számot a kártyáról.
Erre írja a k@csög kínai hogy csináljak fotót a kártya cimkéiről és majd ők regisztrálják.
Persze. Majd a rizszabáló haverjának. -
Habugi
addikt
válasz
zozoz1 #22110 üzenetére
Ha szereted a horror regényeket/történeteket, ajánlom a 280X topicot..
Ugyan ez a DCII hűtés van rajtuk, echte zéró vram hűtés.
Nagyon sokaknál artifactoltak/nak a DCII-esek (280X) abban a topicban emiatt, a technikai részletek és miérteket ott megtalálod, itt nagyon oFF lenne. Magam is belenyúltam ezzel a kártyával, szembesülve a szomoró sztatisztikákkal berhálhattam miatta extra nyákhűtést, egy éve hibamentes de most érted..Jó dolog a márkahűséged, de sajnos most nyugdíjaznod kell mert ezek tényleg nem azok a robotok amiket Te keresel!
Vapor-X / Tri-X kell neked, 280X-eket is nagyon frankón összerakták a Zafírék.
-
válasz
fatal1ty1984 #22119 üzenetére
Köszönöm a választ, ez megnyugtató.
-
válasz
fatal1ty1984 #22116 üzenetére
-
-
zozoz1
aktív tag
csa33ee
Televan
Rossi
HabugiKöszi nektek az eddigi tanácsokat...
Még nem vettem meg a karit, ma elég sokat olvasgattam a 290-es sorozatról...
Ez a hozzászólás nagyon vízuális volt egyben meglepő...Meglepett hogy az ASUS-nak a ramja nincs hűtve. Egy ilyen patinás gyártótól ez elég hanyagság lenne. Ha csak nem tudatos.
Találtam egy érdekes leírást, ahol egyértelműen utalnak arra hogy a ramot nem is akarják, illetve nem is kell hűteniük.
Véleményetek? -
válasz
Geryman #22108 üzenetére
PCIE 2.0 bele lehet tenni az új kártyákat, az fps sem lesz sokkal rosszabb, de sokan random laggolásokról számoltak be.
Az említett két kártya közül bármelyiket választhatod, elég gyakran a sima verziók hozzák az OC órajeleket is! Sőt többet is. Úgyhogy a simával is jól jársz. -
eastone1
senior tag
Megtaláltam. De most meg az a frány ID number nincs meg.
-
eastone1
senior tag
Na még ilyet. Nem lelem sapphire oldalán a termék regisztrációt.
Tudna valaki egy linket dobni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Formula-1
- Mozilla Thunderbird
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest