Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Azt tudom, hogy milyen céllal teszik akik teszik, a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy megéri e. Ha BS -ezik, akkor szerintem nagyon nem éri meg. Ilyen méréseket nem néztem, de őszintén mennyit lehet reálisan spórolni fogyasztásban alulfeszelésse? Szvsz 10-15 wattnál nem gondolom, hogy többről beszélünk.
-
nubreed
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Update: Szerencsére ugy állitottam be az AB-t, hogy rendszer induláskor ne alkalmazza automatikusan a túlhajtott értékeket. Most miután megirtam az előző hsz -emet, indítottam az AB -t és alkalmaztam az előzőleg elmentett OC profilt. Abban a pillanatban BS. Remélem, hogy csak ez okozta.
(#29022) CsonkaImo:
Most megpróbálom úgy, hogy a mem -et nem nyüstölöm.
(#29023) Speed(R):
Az AB teljesen friss telepítés, most raktam fel a legujabbat. Az OS nem új.

Update 2: Most, hogy a memet békén hagytam, egyelőre nincs BS.
-
Winchester95
őstag
-
Joshi
titán
válasz
X Factor
üzenetére
Nem a plusz fesztől van nekem több fps-em, hanem attól hogy nekem nem esik le az órajel mint nálad. Az tény hogy nem számottevő a különbség, de nálam sokkal stabilabb a teljesítmény, én még azt is el tudom képzelni hogy egyes játékoknál ez laggot okoz. Egyébként a te kártyád pont azért viselkedik így, mert melegszik. A tesztek alatt is 80°-on volt a gpu pedig alig ment.
-
Joshi
titán
válasz
X Factor
üzenetére
Mindenképpen GPU-Z képet linkelj, olyat amilyet én is.
Fontos hogy a GPU Load egyenletes kihasználtságot mutasson. Ja és Valley alatt nézd.(#28786) Speed(R) fogd meg egérrel a GPU-Z ablak alját és húzd szét hogy ne kelljen két képet fotóznod.

Most mit is akartál mondani? Nálam minden ott van a képen, nincs ezen mit magyarázni. Minden érték annyi amennyi. A fesz ugrik fel néha egy pillanatra, de azzal nem kell foglalkozni. Én X Factor fórumtárs 1000Mhz/1.050V-os feszültség értékét nem hiszem el. Ott valami nagyon nem stimmel. -
Speed®
titán
válasz
X Factor
üzenetére
Épp emiatt akartam írni..az előbb írtam ValleyXHD alapján, hogy 1.156V a vGPU..erre DM11X alatt felment 1.203ra..akkor most mennyi az annyi

Hovatovább, DM11Pben hozta az OC 780at, itt meg az alapot se közelíti

odorgg
Persze, vízzel semmi gond..csak FCvel/építve zsebbenyúlós. Kompakttal nem fogom kinyomni a szemét, így is azon agyalok, mit tegyek a gyík sünik helyett rá.. -
Habugi
addikt
válasz
X Factor
üzenetére
A fene sem tudja, az igazsághoz hozzátartozik, végigtoltam a Starcraft 2-t Terran/Zerg oldalon egyetlen röcc vagy pöcc nélkül!

(#23370) deadwing:
Ezesetben megkövetlek és Mea Culpa, mert CF-el bizony zéró tapasztalatom van..

Annyit akartam csak ezzel mondani, hogyha egy gyengébb egyszálas FX alatt/mellett is rendesen kihajt egy tunningos 280X-et már 4.5ön, akkor a legtöbb Hawaii tulajnak az Intelek mellett a Valley ezen tulajdonsága nem jelenthet "problémát". -
válasz
X Factor
üzenetére
Ezek teljesen jó hőfokok...azt hittem rosszabb a helyzet.

Nekem a BF4 melegíti rendesen...meg a FC3, AC Black Flag...
BF4 multi alatt auto hűtéssel:És custom hűtéssel:
Ez még a régi házban készült, mivel az új majd csak 5-6.-a körül jön meg.

(#22538) eastone1: nekem ezt dobja alapon, bár nekem is őskövület procim van:
-
HSM
félisten
válasz
X Factor
üzenetére
Igen, így lett kitalálva.

Nem is mondtam, hogy jobb kártya lenne, csak hogy a memóriákat jobban hűti.
Amúgy feltekert ventivel elvileg throttling sincs, csak hülyének fog ézni a szomszéd, hogy miért porszívózol annyit. 
(#22493) asdxv: Persze, hogy a refinél bármelyik másik élhetőbb, nem is erről beszéltünk most.

Amúgy ha odafigyelsz rá, nem fog gondot okozni szerintem sem. Tömeges problémáról sem olvastam a topikban.(#22494) CsonkaImo: A VRM igen, de a memóriacsipeknek 85 fok az üzemi maximum. AMúgy a VRM-eknél is 125 fokokon elég hamar kimúlnak a környező elektrolit kondenzátorok, érdemesebb azért inkább a 80-90 fok magassága fölé nem nagyon menni azzal sem.
-
HSM
félisten
válasz
X Factor
üzenetére
Ha majd tolsz egy BF4-et, nézhetnél hőfokokat közben GPU-Z-vel, kíváncsi lennék.
Nálam ennyi volt a hőfok a Giga 290 WF3-al egy hosszabb kör: [link].
Igyekeztem mindenhol a releváns értékeket mutatni, órajelnél, GPU Usage-nél, power out-nál AVG, a hőfokoknál, ventiknél pedig a maximum.
Nálam a BF4 eközben FHD Ultra+4X-es MSAA-val ment.
A játék elején, mikor betöltötte a pályát, akkor indítottam a GPU-Z-t/állítottam be, miből mit mutasson, (míg vártuk a HDD-s játékosokat
) és mikor lement a kör, akkor egyből alt+tab és csináltam a képmentést. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Adj annak a kártyának +100mv-ot aztán mindjárt életre kel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)