- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Most jól sejtem, hogy megint a többkártyás rendszerek alaplapi 24 pines csati égető meséhez jutottunk onnan, hogy a HD7950 -nek elég 2x6 pin is akár, és még tuningot is bírhat? Csak mert ez továbbra is így van, 2x6 pines Asus DC2T -ém vígan futkorászik 1200/1500MHz -en, 5-10% -on belül van a HD7970 -hez (saját mérés!!!), szóval akkor most tárgyalhatunk megint, hogy miért is éri meg annyira a HD7970.
Ja, hogy nem volt szó a HD7970 tuningolásáról, mert nyilván rengeteg megy 1200 fölött, és nyilván olyan fogna ki az ember és nyilván le is tudná hűteni gyári hűtéssel
Ezzel NEM azt mondom, hogy minden HD7950 megy 1200 -at, és csak az éri meg stb..., de a HD7970 GHz edition mindegyikkel hozható, vagy szorítható 5% -on belülre. Innentől, hogy mi a jó kinek mi éri meg azt majd eldönti magának, nekem is volt mindkettő, nem kell ítélkezni senki felett...Boccs HSM nem kifejezetten neked szántam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓS-GARIS!!! POWERCOLOR RED DRAGON RX 580 8 GB
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS