Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Vissza raktam a feszültséget 1,163-ra ami gyári érték mert ma szétkaptam a gépet pasztázás véget és néztem hogy a VRM résznél semmi nincs szóval nem kísérletezem vele nincs kedvem tönkre vágni a kártyát,így is viszi az 1150-et.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Szerintem se sok 1,163mv-az alap nem hinném hogy az 1,200mv sok lenne neki a hűtés jó mert én csináltam fan profilt és nem engedi 65-66C fölé a GPU-t sajnos csak azt mutatja a vrm és a memória nincs mérve.
-
kaszas19
senior tag
Na a bios modding kész a gyári 1,163mv helyett 1,200mv-ra emeltem,és a gpu-t 1150-ről 1200Mhz-re húztam fel.
Heavan lefutott és gyors leteszteltem egy dirt 3-mal.
1150-1400Mhz
Átlag:86
Min:66
1200-1400Mhz
Átlag:90
Min:77
Így alakult a tuning hatására az FPS szám.
Remélem nem gond a fesz??? -
kaszas19
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
akkor èn is becsatlakoznék ha jòl tudom de meg fogom nézni gpu-z-ben de tàn az alap fesz az én kàrtyàmnàl 1,160 talân mintha ezt làttam volna,és gyàri 955-1150 re tudtam hùzni.
Egy gyors kérdés is lenne,az msi r9 270 gaming kàrtyànàl szabad feszt emelni a nagyobb tuning miatt? -
kaszas19
senior tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Ez azért kicsit erős ebben a formában.
(#44844) rostiron
Ha itt rám keresel akkor rájössz hogy nálam volt és elég sok embernél hullámzás és ez nem a kártya baja de nem is a monitoré,egyszerűen a D-sub nem jó ezekhez a kártyákhoz már,én is váltottam és HDMI-vel van össze kötve azóta no problém kopp kopp kopp. -
kaszas19
senior tag
válasz
F e Z o
üzenetére
De működik csak hibák voltak utána böngészés közben meg néha mintha vibrált volna a kép tőle.
Ezért piszkáltam a biost és így akár CCC-ben is feltudom húzni 1150-re a memóriát meg 1500-ra bár azt békén hagytam mert alapon használom,nincs értelme piszkálni gyorsabb úgysem lesz tőle a kari csak hibákat generálhatok vele,ott van pl a 270X nem biztos hogy nem a magas memória órajel miatt vannak gondok böngészés közben. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Ma meg vettem az új monitoromat
[link]a media markt-ban 40k-ért
és HDMI kábellel össze kötöttem és valami fantasztikus a képe és kijelentem itt hogy nincs vibrálás. -
kaszas19
senior tag
Nektek benne van a Mantle opció? vagy amit néztem képeket a játékról csak úgy volt benne és alapból nem jelzi?[link]
-
kaszas19
senior tag
válasz
danicsenki8
üzenetére
Kihajtani csak oc-val fogja mert alapon kevés hozzá.
Milyen hűtőt tennél a procira?
Milyen lapot?
meg ilyenek. -
kaszas19
senior tag
Erre azért kíváncsi leszek hogy tényleg jön-e a 14.1-es driver meg a frissítés a BF 4-hez

-
kaszas19
senior tag
Battlefield 4-el teszteltem a karit meg a cpu-t
nagyon durva ez a játék
1150-en nem volt semmi gond itt se és még a CPU is úgy fest stabil 4,3-mon
-
kaszas19
senior tag
válasz
Gabrikovics
üzenetére
Talán a biosban egy leheletnyi + fesz orvosolná a problémádat.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
feljebb ment mert én még 47-ért vettem
De szerintem jó vétel még mindig. -
kaszas19
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Mindenképp 270X-est akarsz? Merem jó szívvel ajánlani az MSI R9 270 Gaming kártyát amit én is vettem alap feszültségen viszi az 1150-et és még lehet nem a vége csak nem teszteltem tovább.
Annyi trükk van ennél hogy alapból 1050-ig engedi a GPU-t húzni.
Ezt vagy MSI Afterben feloldod vagy biosban mint én is csináltam feljebb húzod a limitet. -
kaszas19
senior tag
Na Acer G236HLHbid ez már nem rossz lehet egy ilyet kéne vennem.
-
kaszas19
senior tag
Ezt néztem ki [Philips 233V5LSB] de még sok monitort megnézek.
-
kaszas19
senior tag
-
kaszas19
senior tag
Na ma alkottam egy kicsit
leszigetelőztem az átalakítót meg a vga kábelét aztán lefejtettem a koax kábel árnyékolását azzal betekertem aztán megint szigetelőszalag
és semmi változás
lehet csak új monitor után kel néznem mert felmérgel hogy vibrál a kép,csak akkor marad abba ha bekapcsolom a Vsync-t akkor abba marad és nem vibrál.
Én arra gondolok még hogy nekem eddig minden driverben volt olyan opció meg felbontásnál hogy 59Hz de most csak 60hz van feljebb se lejjebb se engedi állítani
.Lehetséges hogy e-miatt csinálhat ilyet??? -
kaszas19
senior tag
válasz
Gabrikovics
üzenetére
Hogy kel ezt beállítani?
-
-
-
kaszas19
senior tag
Ab-ban van venti profilom.
Be akartam kukucskàlni a biosba de nem tudok mert nem tudom ezt a biost meg nyitni milyen programot hasznàlsz?
Windows 7 sp1 x64 mindig ezt hasznàltam és nem voltak gondjaim egy kàrtyàval sem, de ezt a kàrtyàt nem értem hogy miért muzsikàl ilyen vér szegènyen. -
kaszas19
senior tag
Na hát feltettem az msi gaming app-ot és belőttem 975-re.
Metro 2033
1680x1050
Very High
MSAA 4X
AF 4X
GPU 975Mhz-mem 1400mhz
Average Framerate: 46.00
Max. Framerate: 99.96
Min. Framerate: 10.88GPU 1050Mhz-mem 1400mhz
Average Framerate: 47.00
Max. Framerate: 112.70
Min. Framerate: 9.38 -
kaszas19
senior tag
Na végig toltam újra a vantage tesztet de GPU-Z Sensor Log hagytam naplózni.
[link] -
kaszas19
senior tag
-
kaszas19
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Most grid 2 megy benchmarkja màr 3 jàra. Eddig biztatò mert nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Assetto Corsa Rally
- Amazon Kindle
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így is kicsit bele piszkáltam mert a limitet kitoltam hogy 1150-en tudjam használni a kártyát. 
és HDMI kábellel össze kötöttem és valami fantasztikus a képe és kijelentem itt hogy nincs vibrálás.

elkiabáltam és ezt közli is velem a monitor hogy nem kel nekem már ő
.Lehetséges hogy e-miatt csinálhat ilyet???