Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Érdekes amit mondasz, lehet nem volt 2 óra az első BS mondjuk másfél, aztán volt még egy egy pár órával később, aztán elkezdtem futtatni 3DMarkot Extreme beállításokkal loopolva, meg Heaven Benchmarkot folyamatosan Ultrán, és nem jött ki újra a hiba. De a Bioshock alatt kb 2-3 óránként.
-
HSM
félisten
Teljesen gyári beállításokon is megnézted? Tuning, alulfeszelés, de akár driver probléma is tud ilyet okozni.

(Persze, a nyilvánvaló hardverhibán kívül.)
Én még azt próbálnám meg, bár ez lehet butaság, hogy egy konnektorról meghajtani az összes összekötött kütyüt. Ha nem tökéletes a földelés, tud mókás dolgokat csinálni, ha nem így van megoldva, bár azt nem tudom, pont ilyen hibát tud-e okozni.
-
-
Az 1,118V
alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).(#29653) HSM@ Én nekem lövésem sincs a techikai részről, ezt bevállalom

De 1,137V-on megy a cucc 1100/1600-at és ekkor a vrm lazán 90 fok körül van (megint csak gpu-z). 1500-on ugyanilyen beállítás mellett pedig 80 fok körül.A HW info nekem kizárólag a gyári max feszt írja ki, egyáltalában nem jelzi a változást. Nem tudom miért van ez így, az előző 775-ös lapomban és a mostaniban is ezt csinálja. Tehát a kártya lehet a ludas benne, gondolom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyéni órajel, feszültség.

alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).
Akkor hasonlóan jól mennek ezek a kártyák, mint a 7950-ek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)