Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz zserbox #29244 üzenetére
pont erről van szó, hogy szerintem a Combined Score mutatja az egész gép játék alatt nyújtott teljesítményét mivel egyszerre terheli a CPU-t és a VGA-t, pont mint a játékok. Ezért érdekes, hogy egy feleannyiba kerülő kártya hozza ugyanazt a pontszámot ugyanabban a rendszerben. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ez a kártya jobb, mert természetesen nem. Csak hogy ebbe a konfigba ez is elegendő, egy erősebb kártyával sem tud igazán többet, úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
SVLaller
senior tag
-
SVLaller
senior tag
Köszi megnéztem, ki fogom próbálni. Jó kis cikk, grat hozzá.
(#29249) zserbox na akkor még1x. ugyanarról a gépről van szó, ugyanazok az órajelek stb. kivettem a 7970-et, betettem a 7870-et. szóval amit írtál, hogy biztos ennyi meg annyi CPU RAM órajel meg más alaplap nem állja meg a helyét.
-
SVLaller
senior tag
válasz zserbox #29253 üzenetére
ki kötekszik, há te
nem ad pontosan ugyanannyi pontot sosem, de minimális az eltérés. de úgy látom ami számomra a lényeg az téged egyáltalán nem zavar, hogy a majdnem 3000 pontos graphiocs score különbség ellenére az combined score hibahatáron belül ugyanaz de inkább jobb. és ismét csak szerintem a combined score jobban jellemzi a gép össz teljesítményét játékok alatt mint a külön graphics külön physics score.mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
SVLaller
senior tag
válasz zserbox #29255 üzenetére
utoljára és ezzel részemről le van zárva:
megvettem ezt a kártyát futtattam rajta 1 3dmark11-et. összehasonlításként megnéztem amit előtte a régi kártyámmal csináltam és meglepődtem hogy ez a bizonyos adat ugyanaz. beírtam ide érdekességként. továbbá van egy véleményem ezzel kapcsolatban. aha, "a vga elenyésző %-át adja" egy mindenki által elfogadott VGA tesztprogrambanmindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
SVLaller
senior tag
válasz ->Raizen<- #30335 üzenetére
Nem, viszont jól működik és gyakorlatilag ingyen volt, csak dolgozni kellett vele picit.
-
SVLaller
senior tag
válasz ->Raizen<- #30342 üzenetére
(#30339) csucsbicep
Úgy néz ki nem, van rajta egy 60-60mm-es borda + megtámasztva egy kis 60-as ventivel, egyelőre úgy néz ki jó lesz. 1 óra BF után 57 / 68 fokos a kártya
-
SVLaller
senior tag
válasz csucsbicep #30352 üzenetére
ja értem a hátsó rendszerventiről van szó. azt pont most tettem át alulra próbaképpen, így 2db 12cm-es venti tolja be a friss levegőt alulról és elölről és a 2 radiátoron lévő szívja ki felül a radiátorokon keresztül. Így összesen 4db 12cm-es venti dolgozik mindegyik 1000RPM-en. Így remélem jó lesz a ház szellőzése, főleg, hogy a 2 legnagyobb hőforrás egyből a házon kívül adja le a hőt a radiátorokon keresztül.
-
SVLaller
senior tag
válasz ->Raizen<- #30358 üzenetére
Igen, Vtx3d 7870 Black 1150MHz-en.Nem vettem vissza a feszültségből, mert akkor nem veszi vissza 2D-ben sem 0,85V-ra. A másik, hogy a szobában is 26 fok felett van picivel. Az a vicc amúgy, hogy a proci melegebb szokott lenni, kb.63-64 fok, mégis annak a radiátorából sokkal hidegebb levegő jön, a VGA radiátora rendesen nyomja a meleget.
-
SVLaller
senior tag
válasz lowzor #30497 üzenetére
ez jó, de a Ramiris az nagyker nem? Azt honnan tudja a földi halandó aki egy kiskerben veszi a kártyáját, hogy jár-e a kártyájához kupon vagy nem? Amikor én vettem az enyémet rákérdeztem a dologra és az volt a válasz hogy a nagyker lenyúlja a kuponokat valahogy okosabban is megoldhatták volna ezt a dolgot
-
SVLaller
senior tag
válasz Erdei88 #31051 üzenetére
Picit süvítős? Nekem a feleségem átjött a másik szobából, hogy nálam zúg valami ennyire? Maga a kártya amúgy jó szerintem, nem cicereg a VRM meg semmi más gond, de a hűtés az cserés, mondjuk én direkt így terveztem.
-
SVLaller
senior tag
válasz dark_hmz #31155 üzenetére
pont most méregettem a fogyasztást, alapfeszen 1150MHz 7870XT VGA + 4,4GHz-es 3570k 360-370W-ot eszik BF3 alatt. Az a vicc, hogy többet eszik, mint amikor a 7970 volt a gépben, az megállt 320-330W-nál. Szóval szerintem necces a 400W-os táp, mondjuk attól is függ milyen a 12V-os ág terhelhetősége.
-
SVLaller
senior tag
-
SVLaller
senior tag
válasz Milka 78 #32088 üzenetére
ezt nekem is csinálta a gépem, bekacsolás után 1x vagy 2x egymás után, mintha megnyomtam volna a reset gombot. ha már "bemelegedett" nem volt gond, csak rögtön indulás után. én adtam a memóriának meg a proci Vtt-nek +0,05V-ot és úgy tűnik megoldotta mert azóta nem fordult elő.
-
SVLaller
senior tag
7870XT CF-hez elég lehet egy 700W-os táp ami 600W-ot tud a 12V-os ágon? 50A-nek elégnek kellene lenni ahogy én számolom, 16A-t fogyaszt egy kártya Furmark alatt
-
SVLaller
senior tag
válasz Milka 78 #32686 üzenetére
Írod, hogy a felső kártyát nem lehet normálisan hűteni, az alsó kártya hogy alakul hőfokban, általában mennyivel hűvösebb mint a felső? Azért kérdezem mert a meglévő kártya elég jól meg van hűtve, ha az alsó kevésbé melegszik akkor azon lehet rajtahagynám a gyári bordát. Megvan amúgy a táp, egy használt CM 700W Silent Pro lett bizok benne hogy fogja bírni a strapát. A második kártyát amúgy akkor venném meg ha kijön a BF4 és 1 kártyán nagyon gyászosan menne, ez csak előkészület nálam.
-
SVLaller
senior tag
válasz MZsoltee #33510 üzenetére
első találat ennyiért nem is rossz, itthon vajon hol és mennyiért lehet kapni, kíváncsi lennék rá én is.
-
SVLaller
senior tag
válasz juve600 #33552 üzenetére
még mindig olvashatatlan, de amit kihámoztam max gpu hőmérséklet 87 fok? mert az azért elég meleg szerintem.
más: felraktam a Virtu MVP-t próbából, de elég gyengén muzsikál, a 3DMark 11 el sem indul, a BF3-ban kevesebb az FPS jóval + olyat csinál hogy leesik az FPS 10-20 közé és feldob egy ablakot hogy zárjam be a programot
-
SVLaller
senior tag
válasz Dark KillerX #33851 üzenetére
jó alacsony feszültségű példányt fogtál ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest