Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nézem hűtésre egyezik a 6950 2GB megoldásával, az meg egy terhelés alatt is nagyon halk, masszív megoldás volt. 7850 ICEQt olcsósították, viszont ahogy néztem a 7870 hűtését, hub alapján valszeg azon is egy remek minőségű ADDA venti lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dany007
veterán
Azért az nem olyan rossz. Az a 9fps + az olyan 30%-ot jelent.
@#44348) Flashget :
A fene tudja. Mikor én rendeltem még január elején, akkor pár órával később már le is került a webshopból, mert gondolom az volt akkor az utsó. De ugyanez volt decemberben is. Elég gyorsan változnak a dolgok. Elég gyorsan frissítik a shopot.
Euró meg ide vagy oda, ha már készleten van nekik kifizették akkor az nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
ez teszt arra jó sztem,hogy amikor dx-ben leesik 5-6 fps-re és szaggat rendesen,akkor ugyanez a mantle-val 25-26 fps és nincs szaggatás,nem a csúcs vga-proci párosra van kitalálva,akinek eddig futott akadás nélkül annak ezután is jó lessz ,akinek meg szaggatott-akadt annak az a plussz 5-10-15-20 fps csodát tesz mer normálisan tud játszani
PL:
G 3220
8GB RAM
HD 7770
1366X768 HIHG
BATTLEFIELD 4 + MANTLE
32 FŐS SZERVER
ÁTLAG FPS 50-60
JÁTSZHATÓ
NEM MEGY 30 FPS ALÁpont ez a lényeg a minimum fps,ezért mondjuk nem tom ez progi is mért csak átlag fps-t ir ki mértnem min-max-átlag mint mondjuk a sniper elite benchmark,de az meg ugye nem mantle-s
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest