Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

perseg23 csendes tag hello. vélemyéneket szeretnék kérni egy asus hd7970es 3gb os fekete nyákos vgaról  
 ki mit mond rá?
- 

perseg23 csendes tag válasz  Steve198310

üzenetére Steve198310

üzenetéreasrock z77 extreme 4 vadi uj. 
 de a két proci biosa egyforma.. és az is vana gépemen ami kelett neki.
- 

perseg23 csendes tag hello. ujbol itt vagyok. lhet hogy ez már nem ide tartozik. de ma raktam be az uj procimat. az asus 7870 mellé egy i7-3770k-t.. de képem nincs mikor bekapcsolom a gépet.. minden ventilátor felpörög de a hdd nem tölti be a wint, alap képem sincs,mega sipolás is a megszokott hang.. igy hogy tegyen ujra a rendszert? 
- 

perseg23 csendes tag nah akkor asszem marad a vga.. csak proci csere és majd kiderül.  melyika jo 3d mark verzió? max teszek fel róla képet.. ki melyiket használja. ami ingyenes és jó is? melyika jo 3d mark verzió? max teszek fel róla képet.. ki melyiket használja. ami ingyenes és jó is?
- 

perseg23 csendes tag a régi procimat akartam irni csak söze kavartam saját magamat.. i5-2500 am van most..és i7-3770k lesz majd. nekem evvel elég szarul ment a bf 4 max a vége felé tudtam normálisan játszani low grafikán.. 
- 

perseg23 csendes tag szerintem teljesitmény nagyobb lenne.. i5 öt nem lehet ugy huzni mivel nem k-s.. jo most ilyen hűtő van hozzá hogy termaltek hyper evo 212 2 ventivel megy... feszültség nélkül( szoval alapon) 3,9n megy.. játék alatt alig éri el a 70 fokot se.. de vele a bf 4 beta full lowon minden kikapcsolva kb 30-45 fps között föl le mozgott.  i7 az menne 4,4 vagy 4,5 ig.. ilyen hűtőval termaltkae frio ockkal.. kisit hasonlo a noctua nh-d14el .. majdnem egyforma látszatra.. 
- 

perseg23 csendes tag de akkor jo párositás a i7 3770k meg akkor asus vga-val? csak mert bf4 beta lowon alig ment el xd... az i5-2500 sal. meg főleg beszerzem a bf4 et  eredetiben. szóval.. ugy irjatok. eredetiben. szóval.. ugy irjatok.
- 

perseg23 csendes tag Hello. olyat szeretnék érdeklődni. hogy ti ilyen gép meléé mit választanátok  alaplap : asrock z77 extreme 4 
 proci : ez van benne most ( i5-2500 ( 3,5 ön megy) ami lesz i7.-3770k 
 ram kingston hyper x blu 8 gb ram. 1600mhz.
 vga: ami most van ( asus hd 7870 dcu 2 ) ami lenne : gainward gtx580 phantom 3 gb !!!!tápom: termaltake vx 550 w. aza kérdés lenne hogy ti lecserélnétek az asus 7870 set egy gainward gtx580 phnatom 3 gb osra ??? erre szeretnék válaszokat.  a gépm természetes gamer gép lenne.. játékra.  meg stb. meg stb.a válaszokat és afáradtságotokat előre köszönöm. 
 üdv: dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 10.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

65 fps körül mozog fixen .
 65 fps körül mozog fixen .