Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Otthon a HIS marka nem kaphato?Draga?
Senkitol semmit nem hallok errol a markarol, teljesen veltelnul VTX-rol erosen lebeszelve mentem at a HIS-re semmit nem neztem csak a gyari tuningot amit kap, es megvettem.
Ugyan olyan raban van, vagy meg olcsobb mint egy ASUS.
Az eg vilagon semmi bajom nincs vele, tovabb tuningolhato, teljesen halk, szuper kis cucc.
De en UK-ban vettem, lovesem sincs otthon milyen arak vannak, annyit tudok itt teljesen atlagos az ara, sot inkabb atlag alatti arban volt anno mikor vettem.
Ha pontozni kellene akkor 10/10ui: elorelepes R9 290-es iranyban is HIS markaban lesz, ez tuti, mert amennyi rosszat olvasni a "nagy" markakrol, koszonom kihagynam oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest