Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
válasz Thronks.90 #36505 üzenetére
Ha fx-ben akarsz gondolkodni és nincs keret vagy gyengébb lapod van akkor 6300 lessz a cpud én egy asrock extreme 3ban hajtom 4ghzen és kiszolgálja a karit maximálisan!
-
pcguru23
aktív tag
válasz CoolBoy323 #36772 üzenetére
Elvileg amint hozzá nyúlnak a "szakemberek" és készen megkapod a gar újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz Bjørgersson #36811 üzenetére
Én félek ezektől a márkáktól amióta kijött a BS hiba rajtuk....most se vágnék bele egy ilyen kariba...ezért is lett asus.
-
pcguru23
aktív tag
válasz Bjørgersson #36813 üzenetére
Ez egy fix hiba!nem olyan hogy néha előjön néha nem.Nem minden sapphire vagy akármilyen karinál jön elő van ami hibátlan és gondolom én ezekből van több.Ezek hibátlanok nem BS hibásak.Ha BS hibája van a karinak az folyamatosan olyan is lessz nem tudod használni,helyette kapsz egy szép fekete képernyőt semmi mást.
Valahogy így : [link][ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz Bjørgersson #36822 üzenetére
mennyibe kerül?Mert ha megeggyezik az ára egy asus 7870 v2-es karival akkor egy olyat vegyél!
[link][ Szerkesztve ]
-
-
pcguru23
aktív tag
válasz Steve198310 #36933 üzenetére
Bocsánat mester Nyúzzuk csak a táp határait...ami egyszer durran az egyszer durran lehet veled nem történt meg (még) vele majd meg fog.De gondolom annyira biztos vagy a dolgodban hogy ha füstöl neki akkor megveszed újra...
Nem szólva arról hogy az a régi intel cpu max tdp-je 65W húzva is megált 100ból tuti.Neki a 965 procija alapon zabál 125W-ot ez mellé a kari mellé meg minimum 4ghzre huzni is kéne amiből lessz 150...de te jobban tudod!Spóróljunk csak a tápon....[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz Steve198310 #36935 üzenetére
Én sem bántásból mondtam félre ne érts...ezek viszont az én tapasztalataim.
Gondolom te is csak viccből raktál minőségi 600W-os tápot a konfigod mellé,ami kevesebbet eszik mint az ő konfigja fog....és itt még nem mondtam a tuningot.Persze az első hogy minőségi legyen!!!Az fsp tápok pedig azok 3 különböző fsp tápom volt tudom.De azért már lassan ott járunk hogy az is szimplán elég hogy minőségi,azt hogy mennyit bír leadni már ne is nézzük...400W?Mehet rá egy 7970CF mert minőségi.... Minőségi legyen de birja is a kiképzést tuning mellett és neki kell majd cibálni azt a procit.[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz marci.weller #36937 üzenetére
Neked is mehet a minőségi 500-as.
Ha az mellé a proci mellé lessz pl:a 7950 akkor neked is meg kell cibálnod úgy is a procit..[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz Foxmulder89 #36952 üzenetére
270X nem épp egy 7870....inkább egy 7870 tuningolt és újra csiszolt változat egy csöppet erősebb a 7870nél.Igy ha jobb árban van a 270-et vedd.
babu87 Mennyivel előztél meg!?[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem itt PH-n egy Msi 7850-et ami fura dolgot produkál.Asztalon is de főleg terhelésnél (játék közben) hullámzik a kép,nem feltűnően és folyamatosan de engem idegesit.Vram hibára gyanakodom,bár még nem néztem meg régebbi driverrel csinálja -e a dolgot,jelenleg az új omega driver fut alatta.Az eladó szerint nála soha nem csinált ilyet.Memó hiba vagy driver esetleg valami más? -
pcguru23
aktív tag
válasz Sanyi19 #53336 üzenetére
DVI-DSUB átalakitó.
A hullámzás olyan mintha valami zavarná az analóg jelet vagy nem tom.
PL:Játékban,alúlról felfelé jönnen áttetsző hullámok 3-4 másodpercre,utánna kb. fél percig semmit nem csinál és utánna megint jönnek pár másodpercre a hullámok és igy tovább.Nem tudom a jelenséget lehet-e recordolni ha igen felveszem.[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
Érdekes se képen se videóban nem látszik!
Akkor próbálkozom átalakitó cserével köszi![ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
válasz Steve198310 #53342 üzenetére
dvi nincs a monitoron.
És ha d-sub hdmi átalakitóval használnám?És miért pont ezzel a szériával csinálja ezt...előző karival (gtx470) semmi ilyen gond nem volt ugyan ilyen csatlakozás mellet.[ Szerkesztve ]
-
pcguru23
aktív tag
Akkor pedig monitor csere lessz mert szét cseszi a szemem annyira zavar.
Köszi! -
pcguru23
aktív tag
Amikor ezek a vga-k piacra kerültek még bőven gyártották ezeket a monitorokat,sőt hogy mondjak valamit a monitorom 2hónapos, [link]tehát a mai nap gyártják,ugyhogy az hogy a karin nincs D-SUB semmit nem jelent figyelmeztetésképp.Annyi eszem persze nekem is van hogy ilyen karit nem 1280x1024ben hajtok,de nem is full hdre való már,1600x900-ban megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest