Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Akkor ott nálad valami nem okés, mert nagyon hasonló konfigunk van (csak nekem nem K-s a 3570, így csak @4GHz), de nekem abszolút maxon fut Full HD-ban a GTA4 és EFLC páros, egyedül akkor vannak mikro szaggatások, ha ráeresztem CCC-ből az MLAA-t.
De az tény, hogy ez az első gépem, amin minden csúszkát 100-asra tudok húzni a GTA4 alatt, pedig nem mai darab...
-
Foxmulder89
senior tag
Egyrészt vacakul van megírva, másrészt hiába van modern vasad, ha a játék nem tud vele mit kezdeni. Szerintem a gta5 aránylag jobban fog futni.
Grafikailag nem történt hatalmas ugrás azóta, csak elkezdik már végre használni a hardvert, főleg ha ps4/új xboxra is kijön, tudtommal azokban is GCN dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest