Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Biztos vagyok benne, hogy az anyagiak felol is fujt a szel amikor elkeszult (keszuloben volt) a jatek, ugye ez mindket oldalra igaz, szoval nem hibaztatom en most itt egyik felet sem.
Viszont a netes tesztek alapjan, ahol FHD-ban teszteltek es egesz barati 30-40FPS-eseket is kaptak ilyen kartyaval....haat nem is tudom...kisse ketelkedem, vagy a fix palyan amin teszteltek ott epp olyanok voltak a korulmenyek, hogy tudta a kartya.
Csak probakeppen 1080ban megneztem (felkonvertal a projector, de ugye ez egyenlo a nullaval, mert nincs annyi fizikailag megjenelitett pixel) 20-22 fps-ekre esett le, es 2x elmosas, shadows=high minden mas very high beallitasok mellett.
Amig boven alatta van a jatszatonak szvsz.
Nincs ezzel semmi gond, a kartya nagyon jo, es halk, es gyors, csak inkabb furcsa a tesztekhez kepest, ezek utan a Metro 2033-at inkabb latni sem akarom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest