Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Biztos vagyok benne, hogy az anyagiak felol is fujt a szel amikor elkeszult (keszuloben volt) a jatek, ugye ez mindket oldalra igaz, szoval nem hibaztatom en most itt egyik felet sem.
Viszont a netes tesztek alapjan, ahol FHD-ban teszteltek es egesz barati 30-40FPS-eseket is kaptak ilyen kartyaval....haat nem is tudom...kisse ketelkedem, vagy a fix palyan amin teszteltek ott epp olyanok voltak a korulmenyek, hogy tudta a kartya.
Csak probakeppen 1080ban megneztem (felkonvertal a projector, de ugye ez egyenlo a nullaval, mert nincs annyi fizikailag megjenelitett pixel) 20-22 fps-ekre esett le, es 2x elmosas, shadows=high minden mas very high beallitasok mellett.
Amig boven alatta van a jatszatonak szvsz.
Nincs ezzel semmi gond, a kartya nagyon jo, es halk, es gyors, csak inkabb furcsa a tesztekhez kepest, ezek utan a Metro 2033-at inkabb latni sem akarom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest