- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9394 üzenetére
Okés, köszi, akkor gondolom a gpu a ventinek a fordulatát 55-60-70 fok környékén emeli fel inkább
Amúgy próbálgattam és 10%-on 1000rpm-en megy, 30%-on 1100rpm, 50%-on viszont már 2000rpm-en forog a venti. Szóval nem egyenesen arányosan növeli.
Viszont tapasztaltam egy elég szomorú hibát épp most, amikor indítottam el a gpu-z-t meg az asus gpu tweak-et.
Ugyanazt tapasztaltam amit ismerősömnél amikor szar volt neki a sapphire 7870-es kártyája. Tehát hogy black screen jött be, majd a monitor villogott hogy no signal. Namost ez vagy a béta miatt van? Netán mert csak simán uninstalláltam az előző drivert és nem rendesen szedtem le progival őket, illetve ezek után simán az Ati mappát töröltem.
Szóval ehhez mit szóltok? Asus-nál elvileg ez a Black Screen nem jött elő nem? Csak inkább Sapphire-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest