Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz seederking #9354 üzenetére

Nem de amit linkeltem az az ELSŐ szériás legalábbis az oldalon az a SKU# szám szerepel(11200-00-20G) és ezek 90.% hogy Hynix ramosak. Volt ezekből is ugye az OC verzió 11200-01-20G számmal ami majdnem az összes ELPIDA ramos :O a hűtés ugye majdnem (el van forgatva az 1 -ik hőcső) ugyan az a sima és a dual-x nek is, tehát végül is mindegy csak a első szériás nagy eséllyel Hynix ramos és az ára 49.k máshol az 1.gigás dual-x ennyi! :C

********************************************************************************
    Chapel hát szerencsére van választék 78xx kártyából így nem kell leragadni 1típusnál(Asus) van azon túl is élet :C (hozzáteszem én is hatalmas ASUS fan vagyok pl: alaplapból KIZÁRÓLAG azt veszek! de.... nekem sajnos van Asus VGA... val is rossz tapasztalatom nem is 1 -el, persze ez nem azt jelenti hogy a 78xx széria rossz lenne, bár a 79xx -ből az űber brutál DC2 V2 (ami itt 7870 -nél nagyon jó) ott kifejezetten sz@r (még a 3.slot verziója is)

a PowerColor amit linkeltem a híres PCS+ hűtését kapta ami azt jelenti hogy a LEG HALKABB 7850 (még a asus dc2 v2 nél is halkabb) sajnos egyetlen hátránya a halkságnak hogy 3-5.fokkal melegebb a GPU, de nem vészes 70.fok alatt van még tuning alatt is tehát nem kell megijedni tőle. Az XFX meg egy elég különleges 7850 mivel a nagytesó 7870 es PCB(nyák) -jára tettek egy 7850 es GPU -t tuningban nagyon jól megy nálam alapfeszen(1,21.v) 1240./1550MHz et ment(ebből kitalálható hogy Hynix ramos volt) a hűtése is jó hűvös bár picit hangosabb mint pl egy Sapphire 2.ventis(Dual-X)

Új hozzászólás Aktív témák