- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
DroiDMester #9330 üzenetére
Még annyi, úgy látom hogy a driverlceaner.net fizetős. Ingyenes változat nincs is belőle?
-
olymind1
senior tag
válasz
Driver telepítés előtt mindig ráeresztem a Driver Sweeper-t, a Driver Cleaner.NET-et és a CCleaner-t, kipucolok velük mindent, több éve használom így őket és nincs is velük semmi gondom. Meg mióta megjelent a Driver Fusion, azóta az is hozzáment a listához. Ezzel a kombóval még nem volt gondom új nv vagy amd vagy creative driver telepítése és használata esetén.
Tavaj júniusban tettem fel utoljára a win7-et és volt a gépben gtx460, intel hd2000, 6850, 6770, intel hd2500, most 7850 csücsül benne, szóval átesett már pár vga és driver cserén, de még mindig stabil a rendszer
-
nubreed
veterán
válasz
Egyébként ez a szóbanforgó drivercleanerdotnet? [link]
-
nubreed
veterán
válasz
Nekem soha nem volt gond a Driver Sweeperrel, pedig már ezer éve használom, Windows xp korszaktól kezdve, szintén ezer videokártya csere után takarítottam el vele a szart, 3 éve már windows 7 64 bit alatt és SOHA semmilyen gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest