- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
katt777 #53701 üzenetére
Képzeld a proci tuning csinálta, kevés volt a feszültség a 4,4 Ghz-hez ezért inkább visszavettem 4200 Mhz-re, teljesen elég így is. Azóta semmi fagyás nem volt sehol, letöröltem az összes oc programot is, ez volt az első lépés de utána még volt egy crash utána jött a cpu órajel beállítása és azóta nem volt semmi hiba, pedig neteztem\játszottam egy csomót. Catalystból van húzva a kártya 1140\6000-en csak úgy szalad, afelett elhasal(alapfeszen néztem még csak, ram megy 6200-at is kipróbáltam de úgy vélem felesleges...). Az átalakítót meg nem tudom üres ágra rakni sajnos. Úgyhogy táp csere vagy kártya csere, majd meglátjuk. Ebből egyébként szerinted lehet baj akkor is ha így stabil? Esetleg a winyók vagy a kártya bánhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest