- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho #53481 üzenetére
LÁTNÁM, HA LENNE!!!
Így aztán nem is kell semmit levennem a játszhatóságért. Egy optimalizált játék megoldja a maximális grafikát 2Gb-on is. Nagyobb RAM-igény, mint írtam, azért kell, hogy eladják a 3-4GB-os kártyákat, így aztán persze meg is veszik őket. Láttam több játékról képmentést 3GB-os kártyán, nem volt más beállítás, mint 2GB-on, bár nyilván nem láttam mindet. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy egyik játékomnak sem kell, még a Thief és maxon elfutott Mantle-lel, BF 4 szintén.
Azt viszont, mint említettem, nem 1x láttam, hogy ha nem HDAO-t választ az ember, az nV-s HBAO hazavágja a grafikát, és gyakran a sima SSAO is gázos. De akkor emiatt kell több RAM, optimalizálás esetén ilyen nincs.
No de tényleg nincs értelme vitázni, ha valahol laggolást tapasztalok kevés RAM miatt, majd szólok.dre75: 14.11.b2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest