- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hello!
Most vettem egy Sapphire 7870 OC 25k-ert, pontosan olyan mint EBBEN a tesztben.
Pont jokor jott EZ a teszt is osszehasonlitasnak, friss driverrel. Illetve meg INNEN neztem az ertekeket.
A gpuz-zal meg tudnatok nezni milyen ertekeken megy 2d-ben gpu/mem/feszultseg, illetve 3d-ben mennyi feszt ad neki (mi a gyari 7870 stock feszultsege?). Ugyanezt egymonitoros es multimonitoros (eyefinity) setupban is.
Itt most 2d-ben gpu:300/mem:4x150/825mV, manualisan, mert magatol nem veszi vissza. Viszont amikor videozok akkor felveszi a gpu450/mem4x1250 (uvd/vce) es ekkor az eyefinity miatt belefagy, ezert felvettem 900mV-ra. Ezt csinalta a 6850-nel is, bar itt mar javitottak rajta. Sajnos mindenhol csak egy megjelenitovel tesztelik, multimonitorral nem. 2D 30°C, 3D max 60°C.
Idegesito, hogy megint ezzel kell szenvedni, pedig 14.12 Omega van fent (latom mar +/-50% a Power Limit, regebben 20% volt ugye?). Annak ellenere, hogy maximumon jaratja a memoriat kifagy/osszeomlik a kep videozasnal (ertsd youtube, flash, mphc, vlc, stb., amikor ugye gyorsit hardveresen), ha eyefinity-t hasznalok. A 6850-nel sikerult, vhogy force-olnom a Profiles.xml-ben az orajeleket es feszultsegeket 2d/3d-ben, illetve afterburner/trixx-ben korrigalni, ha "atvaltott" magatol.
Tuningot meg nem neztem, de eleg magas a gyari 3d fesz 1218mV. Power Board Limitet es PowerTune-t meg nem allitgattam. Probaltam most alulfeszelni, de kifagy vmiert 1187mv, 1150mV (gyari gpu 1050MHz).
INNEN neztem ertekeket, bar ezek Tahiti-re vonatkoznak, de 28nm ez is. EZ is hasznos volt.
Ui: Egy SEASONIC 400W 80+ hajtja meg, ezert nem is tuningoltam meg. Inkabb alulfeszelni akarnam. A Power Limit -50% eleg drasztikusan 400MHz-re vette vissza, -25% meg ugral 1050 es 400 kozott.
Udv, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- War Thunder - MMO Combat Game
- Yettel topik
- Revolut
- További aktív témák...
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest