Új hozzászólás Aktív témák

• gordonfreemN

addikt

Nem tudom, hogyan mondjam még másképp, nekem ez összességében halkabb.

Amit mondtok, az azt jelenti, hogy ami nekem ezelőtt volt 6850 dcll, az a mostanitól halkabb. Pedig melegebb is volt, a procit is jobban fűtötte, meg minden mást is a házikóban.
    Emiatt hangosabb volt a CPU is, a VGA is. Hiába volt házszellőztető venti (meg lehet mondani most, hogy akkor szerul csináltam) jelentős mennyiségű meleg levegő jutott a házba.

Aztán volt egy 5870em és azzal annyira meg voltam elégedve (hűtéssel!), hogy a következő is ilyen lett. A fentebb részletezett okok miatt sokkal csendesebb lett a gép.
    Most az, hogy játék alatt hangosabb, engem nem érdekel (bár nem vettem észre, de ha így van, akor legyen így). Akkor már azért elkezd seregni a CPU is, és az sem néma. De valahogy olyankor ez nem zavar. :N

Ha annyira néma gép kellene, akkor vizeznék (meg ha lenne fölös lóvém, mert már próbálkoztam). :W

Az meg totál érthetetlen, hogy azzal van magyarázva az egész, hogy ezek a kártyák már nem mennek 65 fok fölé. :) Levett oldallappal :K
    De tegyük fel, 60 fokos a kártya, emiatt a belső levegő is közel van hozzá. A CPU-nak ez jobb? :U

szerk: azért egy nv is teljesen más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák