Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az eredmény bosszantott vagy nem értem.?
-
Pala
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nyugi, én is a ref téglahűtő pártján állok, pont ugyanazon okból kifolyólag, amiért te is.

Egy ÁLDÁS volt, amikor tavaly MSI TFII-es 480-ról refhűtős 470-re váltottam, bár ennek valószínűleg a házam nem túl acélos szellőzése volt az oka. -
szasanyi
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A zaj megítélése szubjektív, kár vekengeni rajta bárkinek. A refhűtő abból a szempontból, hogy a legkevésbé fűti a házat belülről, valóban a legjobb. Tehát itt leginkább az a gond, kapsz-e refhűtős 7850-et?
Én sehol sem láttam árlistában, csak 7870-et, de azt se sokat. -
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nekem Sapphire 7870-nem van. Max eddig 65 fokos volt. Egy CM 690 Advanced házban. Akkor is csak 35% ment a venti. Amd 955-ös proci mellett. Pedig az tud azért melegedni.
-
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Senki nem mondta hogy rosszabb. Azt mondom hogy hangosabb. Ez tény. Én nem a hűttésí képességét kérdőjeleztem meg. Ha passzív házad van akkor gondolom számit a zaj nem?
És igen volt már ilyen kártyám. 8800Gtx. Na az elég zajos volt. Én alergiás vagyok a zajokra. Nekem is fontos a halk működés.
-
synthattik
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Valóban nagy előnye a ref hűtésnek,hogy teljesen zárt,és minden meleg levegőt kifúj,viszont cserébe eléggé hangos,nekem ref-ből 6950 volt na az terhelés alatt mint a vadészrepülő eléggé zajos volt még 2-3 méterről is.
Csak azt az 1 komponenst hallottam ki a gépből,viszont ezek a 7-es kártyák annyira már nem melegszenek,úgyhogy lehet,hogy nem olyan hangos a ref verzió belőle. -
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Miért van passzív tápod? A netán a zaj miatt akkor a tégla kártya nagyon hangos lesz mellette. Annak nem sok értelme lenne. Másért mert nem érdemes passzív táp. Szerintem.
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hogyne lenne!
Csak a kicsiny hazánkba nem beszerezhető! De máshol is olyan ritka mint a fehér holló!
Éppúgy ahogy annó a HD6850.es téglahűtés! -
lowzor
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
De készült. Van olyan ref hűtős változata, aminek ugyanolyan hűtője van, mint a ref 7870-nek. Viszont a beszerzéséhez sok szerencse kell. Talán ebay-ről.
-
tick
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem elég tégla a DC2?

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sehol sem láttam árlistában, csak 7870-et, de azt se sokat.