Új hozzászólás Aktív témák

• CirrMee

addikt

válasz marquuard #46505 üzenetére

Nálam a R9270-DC2OC-2GD5 ment 1100/1500 -al is. Vissza is inkább azért vettem, mert ahhoz kicsit komolyabb hűtő kellene, hogy tartósan ne legyen olyan meleg, mint amilyen volt... :)
    Feljebb meg azért nem ment, mert az volt a program esetében a max. :)

Apropó:
    valaki írta, hogy videók lejátszásánál fagyott. Én belebotlottam hasonlóba, a szitu a következő: fagyni akkor fagy, ha előzőleg játszottam valami D3D -s játékkal. Kilépés után bármikor indítok egy videólejátszást, eleinte tuning okézásnál tapasztalható képremegés, majd nem sokkal később valamelyik lejátszó indításkor/kilépéskor összezavarodik a kép (...és a gép/vinborz ettől függetlenül megy a háttérben). Amennyiben a játszás előtt próbálkozok, soha nem okoz balhét.

A hiba megszűnik, ha a CCC -ban kikapcsolom az Overdrive -t. Igaz akkor meg oda a tuning, de így meg az Afterburner rá sem bagózik, akárhova állíthatom.
    Vicces módon az Asus saját GPU Tweak cuccával megy az Overdrive bekapcsolása nélkül a tuning, és videó lejátszásnál sem fagy be a kép. :)

Szóval ha valaki belefut valami hasonló problémába, akkor egy megoldási javaslat... :))

Új hozzászólás Aktív témák