- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310 #43912 üzenetére
Na igen... A kártyát gyári értékeken hajtom jelenleg 1180/1400, amióta nálam van 2 hete, nyúzom eleget a legkülönfélébb játékokkal és programokkal. Beton stabil, nem produkál semmiféle hibát, de amint emelek rajta 5Mhz-et már is eldobja. Már egy tucat kártya volt a kezeim között az elmúlt pár évben és egyik se úszta meg a tuningot, de ilyennel még nem találkoztam. Minden kártyánál volt egy egyfajta átmenet ahol még nem fagyott, de már szemetelt és itt na ilyen nincsen, amit nem értek. Az előző 7950 kártyával ami nálam volt több mint egy évig sikerült kiismerem az architektúrát, tudom hol a vége órajelben és az árulkodó jeleket felismerem, ha nem stabil. A másik érdekes dolog, hogy a kártya BIOS-ból kiolvasva a gyári feszültsége 1,2V, de terhelve inkább tűnik nekem 1,3V-nak, nem tudom elképzelni, hogy felvértezték volna LLC-nel, mint a 7970 Matrix-ot az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- Eladó Hibátlan MSI RX 5600XT Gaming X.
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest