Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

hali
    mai nap folyamán sikerült levideóznom, és egyben felfedeznem egy érdekes dolgot, én először proci-ra gondoltam mivel csak az van húzva a gépembe.,na de ott azt írták ,hogy VGA lehet a lúdas, Vram hiba ?!
    Na de persze azt hozzá kell tennem, hogy egy restart után futtattam 3Dmark11 / Valley / Heaven / bf4 és semmi , szóval ez elég random jön elő..na de itt vannak videók ,igaz rövid de azért hallani meg látni ..

[videó1]

[videó2]

mi ez recsegés meg kép is ilyen lila foltok vagy mi? de nincs kék halál meg ilyenek ,hanem kilép a játékból ,ha nem úgy akkor viszont ctrl-alt-del combó , viszont amit észre vettem ,hogy utána a böngésző( chrome ) kiírja ,hogy összeomlott és hogy indítsam újra , néha jó néha nem .. gép restart után minden ok ..
    jah és utána nem indul a valley se tehát nem játék hiba , az is ilyen recsegve indul meg kép is fura és annyi ..egy gép restart után mindne ok! A vga nincs húzva , tápom meg 500w chieftec elvileg elégnek kellene,hogy legyen ..semmi ötletem mi okozza :W :W
    szerk.: és itt a kártyát nem is OC mode-ba(1120) volt hanem game mode-ba(1080) volt

Új hozzászólás Aktív témák