- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Tegnap vettem egy uj gigabyte 7870 oc 2gb vga kártyát,olyan hibával találkoztam eddig kétszer hogy a képernyő illesztő program hibát észlelt ezért leáll ,egy pillanatra elsötétül a kép(kb 1mp) aztán helyreáll .A vga kártya nem terhelés alatt csinálta. Játszottam vele egy óra tomb raider 2013-at nem csinálta és végignéztem egy 3d bluray filmet az alatt se csinálta a legujabb hozzávaló catalyst van fennt (nem beta)a proci huzva van eddig is volt ,de ilyet sem a gtx470 és a 6770 videokártyám se csinált .Remélem nem black screen hibás( a kártya garanciális csak elég macerás lenne gariztatni mert addig nem lenne vga kártyám és bolt ahol vettem 200km-re van),egy haveromnak 6850-van szintén gigabyte van azt mondta neki is csinálta ,de ő visszavette a procit alapra és azóta nem csinálja nálam pci-e fix 100mhz en van biosban mivel a procim elég gyenge kénytelen vagyok huzni igy se hajtja ki a kártyát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest