- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
necrobin #34366 üzenetére
ha tényleg 1x4gb memóriád van, azaz egy 4gigás sticked, akkor lehet azzal kéne kezdeni memóriasávszél miatt. dual channel és single channel között tud lenni elég jelentős különbség. ja igen, vegyél olyan ramot ilyen esetben mellé, amivel tud dualban menni.
"kihajtás"on agyalás helyett kezdj el játszani, aztán ha valahol nagyon anomáliák vannak / nem hozza a Tahiti LE az elvárt gyorsulást / tesztekhez képest sokkal alacsonyabb fpsed van, akkor lehet elkezdeni keresni a rendszeredben a szűk keresztmetszetet. valamennyi procilimited szerintem lesz (q6600@25%ocvel hajtottam 6950 2GBt, Tahiti erősebb) tuning ezen segítene, de ha a nagyon hangos hőcsöves AMD gyári hűtőd van, azt szerintem amúgy is érdemes a hangja miatt cserélni, bármennyire is jól hűt egyébként.
ha meg úgyis cseréled a kártya alatt a lap/proci párost, akkor szvsz felesleges túl sok időt benchelésre fordítani, hacsak valamelyik játék annak ellenére nem megy megfelelően jól, hogy kéne neki. az meg, hogy 2-3 év múlva milesz... nos arra senki nem fog tudni válaszolni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest