Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
válasz
rooland #34109 üzenetére
Igen, igaz. Van saját szervizük Budapesten, a VII. ker. Nagy Diófa utcában. Nekem összesen eddig 3-szor volt garanciás dolgom velük. 1X alaplap, ennél kértem a soronkívűli bevizsgálást, ami ha jól emlékszem 2200 Ft volt, de 2 óra múlva kezemben volt az új alaplap. 2X memória csere volt, az elsőnél 3 nap múlva mehettem érte, a másodiknál azonnal megnézték és cserélték. Régebben Én is az Ipon-nál vásároltam, de garanciafutárral szórakozni nem volt nagy élmény élmény, nem beszélve az alkatrész nélküli hetekről. Az Aqua-t csak ajánlani tudom mindenkinek, nem véletlenül van 3 boltjuk Budapesten és egy boltjuk Székesfehérváron. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest