Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz =HG= #33586 üzenetére

Netán hálózaton? :F Netán több fájlt használ? Mert van úgy, hogy egy játék indul x.exével, de indít egy y.exét (tipikus esetben launcher-es gamák), és akkor mindegyiket "virtualizálni" kell. Ha lenne BF3-am, szívesen megnézném (ha valakinek van Szhely környékén, szóljon, és segítek), de ha amúgy csak 1-2 játéknak van baja vele, még mindig lehet használni a többihez. Amíg amúgy a legtöbb Virtu-val próbálkozónak arról sincs fogalma, melyik VGA-csatira kell dugni a kábelt, én nem nagyon csodálkozom.

RetepNyaraB: Ja, hát nem állt a tűréshatárokat is beállítani. :P Hiába állítod be, hogy 60°C-nál emelkedjen a venti fordulata, ha a hysteresis meg X°C. Amíg azt el nem éri, nem fog emelkedni 60+X°C-ig.

ImI87: Nézz körül aprón, hátha akad hullakártya jó hűtéssel. TF-nek is jónak kellene lennie, de lehet, hogy kifogtál egy olyat, mint én anno HIS3870-nel, hiába volt alapból jó a hűtése: valami 50°C-os raktárban tárolhatták az ügyes és hozzáértő magyar forgalmazónál, és amikor leszedtem a hűtőjét, kőpor hullott alóla.

Új hozzászólás Aktív témák