- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa #9571 üzenetére
Nem kell lemondanod egy 5850-el a full HD felbontásról. Én is ahhoz vettem, és nincs vele gondom. DX11-ben pedig bármeik kártyát a földre lehet rántani a tesszelációval Meg az ssaa ami meg tud akadni a torkán de az nem vészes. Szóval csak okosan kell DX11-ben, és nincs gond.
Dirt2-ben DX11 akár full beállításokkal is szépen szalad 1920x1080-ban, de a Stalker legutóbbi részével sincs gond DX11/full-ban, Metro2033 már viszont egy szörnyen zöldre optimalizált játék nálam az megakadt a torkán max beállításokkal, igaz az nekem nem mérvadó a zöldségemiatt!!
(#9573) Sárpac:: olvastam hogy már említetted hogy nincs tuning nálad, de én csak akkor láttam ezt a szép képet ha a memót túlhúztam. nV driver volt fent előtte, lehet az kavar be nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest