Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonner

tag

Sziasztok, tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topik, de lenne egy kérdésem, amire máshol eddig nem kaptam választ és mivel meglehetősen sürgős lenne a dolog, itt is, mint az egyik legaktívabb VGA topik, megpróbálkozom.

Van egy problémás Asus 4870X2 VGA. Másfél éve lett vásárolva. Én alapból azt mondtam, hogy ez a kártya (Asus szokás szerint) 3 év garanciával jön. A tulajnak nincs meg a garancialevele (a számla megvan és állítólag azon nincs rajta a garancia ideje) de felhívta a kereskedést, mit lehet tenni a kártyával. Azt a választ kapta, hogy az említett kártyán 1 év garancia volt. Megnéztem a bolt kínálatát, minden jelenleg kapható Asus VGA 3 év garral van hirdetve.

Van valami Asus policy ami megszabja, hogy a kártyáira 3 év garancia jár, vagy a kereskedő kénye-kedve szerint határozhatja azt meg? Ha a kereskedő nem foglalkozik a problémával, akkor milyen lehetőségei vannak a tulajnak? Azt sem tudom, kapott-e ténylegesen garancia levelet, főként, hogy annak elvileg együtt kellene lennie a számlával.

Ha tudtok használható ötletet adni megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák