Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonner
tag
Sziasztok, tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topik, de lenne egy kérdésem, amire máshol eddig nem kaptam választ és mivel meglehetősen sürgős lenne a dolog, itt is, mint az egyik legaktívabb VGA topik, megpróbálkozom.
Van egy problémás Asus 4870X2 VGA. Másfél éve lett vásárolva. Én alapból azt mondtam, hogy ez a kártya (Asus szokás szerint) 3 év garanciával jön. A tulajnak nincs meg a garancialevele (a számla megvan és állítólag azon nincs rajta a garancia ideje) de felhívta a kereskedést, mit lehet tenni a kártyával. Azt a választ kapta, hogy az említett kártyán 1 év garancia volt. Megnéztem a bolt kínálatát, minden jelenleg kapható Asus VGA 3 év garral van hirdetve.
Van valami Asus policy ami megszabja, hogy a kártyáira 3 év garancia jár, vagy a kereskedő kénye-kedve szerint határozhatja azt meg? Ha a kereskedő nem foglalkozik a problémával, akkor milyen lehetőségei vannak a tulajnak? Azt sem tudom, kapott-e ténylegesen garancia levelet, főként, hogy annak elvileg együtt kellene lennie a számlával.
Ha tudtok használható ötletet adni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest