Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

Sikerült kinyírnom az IBM T41-est. Megcsináltam rajta az órajel generátor modot hogy menjen benne az 533-as (760-as PentiumM-et kapott). Ez eddig rendbe is volt és kezelte. Viszont most már nem bootol be. Bios megy stabilan, de boot menüre csak fekete kép, ugyanígy bootolás egy nagy feketeség. Próbáltam vincsi, és cd meghajtó nélkül de semmi. Az a gáz hogy a boot menü sem jön elő, csak a bios.
    Szerintem a nagy fsb kinyírta a déli hidat. Mondjuk az USB-k amúgy is csak 1.1-be mentek rajta.
    A Dell D600 meg vígan megy 533-al, tükör folyamatos a youtube 480p teljes képernyőn is. Talán még a 720p-t is vinné vlc-vel, csak eléggé hangos.
    Ellenben a asztali Athlon64 2800+ meg nem viszi folyamatosan ezeket, nem tudom miért.
    Bár most megvettem életem eddigi legjobb notiját egy Dell E4200-ast. Hát az valami brutál jó szerkezet, ULV Core2 bőven elég netezni, gyári 64Gb-os SSD, 3Gb ram, GPS, kártyaolvasó, N-es wifi, Expresscardba USB3 portok,Led-es matt kijelző, fényérzékelő, újjlenyomatolvasó... egy kilós az egész... Gyors mint sárkány win8.1-el! 40e volt bővítésekkel együtt. Igaz szokás szerint volt szívás az inteles grafikus hiba és kékhalálgyorsítóval mert intel bácsi megint elfelejtette közölni hogy bekapcsolt virtualizációval grafikai hibákat csinál a gép, ja és azt is hogy a microsoft drivere semmire sem jó (nincs hardveres opengl) csak a régi win7-es és az is mókolva.

Szóval Veszprém környékieknek ingyen elvihető T41-es notebook töltővel proci és ramok nélkül 533-asra moddolva, sütéssel talán javítható vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés