- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
Ó, fantasztikus mennyiségű segítség, köszönöm mindenkinek!
A probléma valójában sokkal egyszerűbb volt, ami viszont további kérdéseket vetett fel.Történt ugyanis, hogy elővettem az ASUS A7V333 lapomat is, hátha az megy a Palomino -val.
Na az sem indult be, de itt már kezdtem gyanakodni.
Előszedtem az ASUS TUSL2-C -t is az 1300-as Celeronnal, ami viszont tutira jó, mert nem régen próbálgattam.
Na, amikor az sem indult be, akkor már biztos volt, hogy a táp nem jó.Ami viszont azért érdekes, mert ez egy kb. 0km-es FSP-300PNF. Láb-rövidzárással az is indult amúgy, de ezekkel a lapokkal meg nem megy
Na mindegy, mert egy tápcsere megoldotta a dolgot, de így most a 1300-as Celeron -ra meg fel a Win98SE.
Aminek a telepítő lemeze meg most éppen nincs meg, a f@szkivan
Szerk: Az nmag -on minden szar fent van, még ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest