- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rambustibi #61615 üzenetére
Tudom én is mennyit ér a gyári hűtő, mert anno az 5200-as procimnál, és majd a q8300-nál is tapasztaltam , főleg utóbbinál, hogy bír rendesen visítani, pedig még meg sem húztam.Szóval ott sem jobb ilyen téren a helyzet.
És azzal, hogy váltottál, nem csoda, hogy bánod vmilyen szinten, mert volt egy jól belőtt rendszered, amit nem kevés pénzért vásároltál, és ugye a cserét megint csak kőkemény ráfizetéssel hajtottad végre, így buktál egy hallom pénzt, és cserébe igaz kaptál teljesítmény többletet, számokba legyen 20-25%, de viszont ez nem arányos a kiadott összeggel.
Egyébként még annyit, én is gondolkoztam a cserén, de rájöttem, hogy ha eladnám a lapomat, a procit,és a ramot, és vennénk egy i5 6600k-t, egy jobb lappal bizony a gatyámat rákölthetném, cserébe, viszont nem kapnék annyi + játékok terén, mert ott meg már a vga limitálna, szóval úgy gondolom, hogy egy alsó-középkategóriás gamer gépbe bőven jók az AMD-s procik, de persze azért egy csúcshoz kell az Intel sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR