- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #7630 üzenetére
Végül
$699
$549
$399
$299
lett./morgás/
Már megint a mainstream drága. A 7600X-től a ketszer annyi mag még csak nem is kerül kétszer annyiba. Jó értem, hogy csak a MT teljesítmény kétszeres, de hát a pofám leszakad, hová lett a csúcstermékekről a prémium?? (Ugyanez igaz a 7700X és a 7950X-re.)A matekot persze értem: csupán.egyetlen chiplettel több, az bagó költséget jelent. De ez eddig is így volt.
És persze a versenykörnyezet is értem: vélhetőleg $350 lesz az 13600K
És persze azt is érteni vélem, hogy hiába lenne olcsóbb a 7600X, az egész rendszer úgyse lesz olcsó az alaplap, a DDR5, PCie5, stb miatt. És aki ezekbe beruház, annak már nem az az $50 fog fájni.
És nyilvan az entrylevel piacot AM4+zen3-mal fogják lefedni. Kíváncsi vagyok ledobják-e az 5800X3D árát./értékelés/
29%-kal magasabb ST teljesítményt mutattak. És ha jól emlékszem 35-45% közötti MT teljesítmény növekedést. GB5 pontok 2100-2200 között szóródtak valahol. Jól emlékszem, hogy játékokban nem gurított mindenhol kiemelkedőt?
Nem rossz, de az az érzésem, hogy ezt a kört teljesítmény szempomtjából az Intel nyerte és nem véletlenül volt hangsúlyozva az energiahatékonyság.
Sajnos a Zen4c-re és a Zen4V-re még egy fél évet várni kell, pedig valószínűleg az lesz majd a nagy dobás.Az Intel fejlesztése gyorsabb, ha most jön a raptor lake, akkor jövő tavasszal, nyár elején megjelenhet a Meteor Lake, de az mobile first, olyan lesz mint a Tiger Lake, tehát szerintem az asztali cpuk koronáját az AMD visszaveszi 2023 elejétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest