Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S #7385 üzenetére
Nem, nem választott, hanem alkalmazkodott a helyzethez, miszerint a chiphiányban elmozdult a drágább szegmens felé, azzal a mennyiséggel amit le tudott gyártatni, és simán el tudta adni "elengedve" azt a piacot, aminek a megerősödését köszönhette. Kicsit máshogy hangzik.
Persze hogy nem kell kiélezni, és persze hogy jó a verseny. És ez mennyivel máshogy hangzik, mint a "Emiatt a Raptor és az Alder nagyon gyorsan elavul" meg az avx512-es hurráoptimizmus, aminek borítékolható a vége.
#7387hokuszpk: Mivel a táblázatot én szedtem ki a cikkből, láttam hogy egyet támogat a zen4 és egyet nem. Pont ezért léptem túl rajta. Azt viszont eldönthetjük végre, hogy az utolsó 3 gen ugyan azt a halmazt támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Assetto Corsa EVO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő