Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Most néztem az intel 12. generáció felhozatalát és az AMD-nak mondhatni okozhatnak problémákat.
Ha ők nem tudják megoldani a készlethiány gondokat, akkor se baj az intel betőmi majd ezeket a réseket.
A 12100F 4/8 110 dollárért lesz majd forgalomba, a 12400F Meg 180 dollárért lesz árusítva.Én egyenlőre úgy gondolom az intel árazásai mellet a 5600X elégé drága dolog, szerintem jön majd egy Ryzen 5 5600 200 dollárért, talán most jött el az ideje hogy piacra dobják.
Bár ameddig a chiphiány kitart addig az AMD sincs rákényszerűlve hogy árat csökkentsen.
Da ha az intel ilyen árakon tud is megfelelő készletettel előállni még okozhat fejfájást a piros oldalnak.Minden esetre kíváncsi vagyok mit hoz a jövő, az biztos januárban jön a 3D V_CACHE de szerintem ez megint nem lesz olcsó mulattság. Arra kíváncsi leszek jön-e a 4 magos Zen 3 elérhető árazás mellet, vagy egy olcsóbb 6 magos.
Persze ameddig chiphiány van, addig az AMD-nek nincs lehetősége árat csökkenteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Házi hangfal építés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest